Користам гел, зошто ми ја прави кожата поубава, а сапунот само ми ја суши.. И секако после туширање млека и такви работи
Сапун, незнам зашто имам и гелови ама ни самата незнам зашто не ги сакам се осеќам како недобањата сепак јасс сум за сапунче
Гел за туширање дефинитивно. Ја прави кожата помека и помазна. Додека сапунот ја суши кожата поради тоа што е направен од базни соединенија кои го разградуваат заштитниот слој на кожата.
зависи што сапун користиш па за да ти ја суши кожата. имам пробано гел за туширање и убаво е само што брзо го трошам а најчесто користам сапун и тоа само dove и не ми ја суши кожата воопшто туку ми ја прави мека и нежна и убаво мириса. тоа што пренесува бактерии, треба често да го менуваш и се разбира да не го делиш, досега сум немала никакви проблеми.
Gel sigurno ako ti e kozata premnogu suva posle kapenjeto so sapun, mozes da se namackas so hidratantno mleko za telo i zavrsena rabota
Јас ни едното, ни другото се поминувам целата со шампонот, е како не сега ке мијам посебно глава посебно газ, а и незнам како можете со сапун нели ве чеша потоа ?
Сум користела многу гелови за туширање убаво ми мирисаат ама не се задржува баш мирисот.Повеќе бањата мириса одколку јас Препорачајте ми некој гел за туширање,што мириса и одпосле.Не викам јас сега цел ден да ми мириса кожата,како и да е ќе нанесам млеко за тело,ама сепак...
^ Тинкербел ова,од палмолајв ако го немаш пробано обавезно,испробано и ефикасно деф. Плус прави пилинг на кожата,и одпосле мене искрено мнооогу долго ми трае миризбата,не ни ми треба лосиони ..креми.. Исто така и Фрутини траат долго,и нивните лосиони,и купки,и креми за тело.. Tи препорачувам повеќе Palmolive
ја користам сапун дав најдобар ми е и телото повеке мириса од сапунот ,до сега имам користено повеке гелови на сите не им трае мирисот некои воопшто не мирисаат,со дав ми е најдобро
Нигогаш не користам сапун, ми ја суши многу кожата.Најчесто го користам гелот на фелче ова или розевото супер ми е за мојата кожа а и мирисот се задржува долго
Идам специјално да го видам постов. Епа сестро ни од шампон, ни од сапун те чеша, од ќирта те чеша. Кутар шампон, кои Господови патишта ги мине одозгора до доле без притоа патот да му биде осветлен од Преосвештенството Сапун. Јас користам сапун, па пилингот на Лилит , па гел за туширање. И не ме чеша ништо отпосле, а тоа зрнцата шеќер можат да бидат доста проблематични.