Mislam deka ja nema vekje.. Imase otvaranje na nov dm vo point retail park i otidov so namera da ja kupam ubedena bev deka ja imaat zatoa sto prv den neli full proizvodi od se ima,mi kazaa deka nema da gi nosat vekje. Zemi si ja rozevata,nezna i slicna e na ovaa
Јас користам пена на Адфродита и најдобра ми е. Секогаш кога ќе пробам друга, веднаш се приметувам лицето како нечисто да ми е
Јас го имам тој со јајце што е , можеби составот не му е најдобар но мене чудо ми прави од лицето . Имам комбинирана кожа која брзо се масти и акни , лицето го матира , порите ги стеснува . Тенот приметив ми го изедначи а после миење лицето некако чкрипи , како да си го измила со обичен сапун ! Ако не го сакаш тоа чувство на стегање и чкрипење не го земај..
Т-зоната знае да ми се мрси, но образите и околу устата ми се екстремно суви. Звучи како да не е за моето лице. Фала на информацијата!
На Garnier fresh lemongrass гелот за чистење лице oд Bio линијата е со салицилна киселина. Јас користам веќе второ пакување, многу е нежен. Не ти ја остава кожата сува и „затегната“. Во ДМ го има ако го начекаш, јас само во оној во Веро Џамбо успеав да го најдам.
Дали знаете во кој аптеки го има La roche posay toleriane sensitive гелот за миење лице, и цена? Го барав во некој аптеки но не ја чувале таа линија..
И јас имам масна и проблематична кожа склона кон акни и решив да не го земам гелот бидејќи содржи парфем. Го имаше во ДМ првпат кога излегоа производите и цената беше околу 200-300 денари. Јас сум презадоволен од гелот на Балеа за ултра сензитивна кожа. Акни на лице немам, но затоа многу ми искачаа под брадата, на вратот. Додека го користев гелот буквално ниту една не ми излезе. Но, кога почна карантинот, немав прилика да одам до ДМ и пак почнаа да ми се појавуваат акни. А последниот пат во две продавници на ДМ го немаа гелот, ниту знаеа кога ќе го добијат. Сега ја користам пената за миење на лице за ултра сензитивна кожа од машката колекција, ама не мислам дека го има истиот ефект. Се надевам дека следнава недела кога ќе одам ќе го најдам.