Тој на Ла рош е понежен да кажам, ама ако сакаш пробај го и на Биодерма, имаат и мало пакување за проба можеш прво тоа да го земеш
Здраво јас би ти го препорачала ова средство кое е два во 1 чисти шминка и мие. Без разлика на тоа што има Т зона (како мене) ова одлично мие без воопшто да ја суши кожата и погодено е за оние суви делови на лицето и за овој поладен период. Исто така моментално го тестирам ова средство кое е преубаво, малку е поскапо ама вреди
Овие ги имам користено: Вториов некако чуден ми е на сликава, можеби сум имала некоја постара верзија. Нежен гел се и двата, повеќе ми се допаѓаше овој 3во1, понежен мирис имаше. Инаку и двата се со нежна формула, многу ми беа погодени.
Girls, ај препорачајте ми некоја пена/гел за миење на лице, претежно за сува или комбинирана кожа. Само да не е некоја пена што ке ми го исуши лицето како онаа на Mossa.
https://www.bellina.mk/p/1046/juicy-clean-prochistuvachka-krem-pena-za-site-tipovi-na-kozha-190-ml Не знам дали за оваа кажуваш, но еве и други предлози. https://www.bellina.mk/p/1512/the-c...tenje-na-litse-za-site-tipovi-na-kozha-150-ml https://www.bellina.mk/p/976/oblepikha-c-berrica-vitamin-ts-penliv-gel-za-chistenje-na-litse-145-ml
Одлична е. Не е од евтините, ама вреди. Исто и оваа, нешто поевтина, ама во ист ранг со таа погоре Од двете сум презадоволна. Првата ја има во Белина, втората во Тесори ди Маре, евентуално и во ДМ може да се најде.
можно ли е од пена за миење на лице со Ц витамин да ми се појават црнки на лицето? пената е за комбинирана кожа. а мене на делови ми е сува зимскиот период
не ставив јас ц, таква си е пената, прашањето ми беше дали е можно да се појават црнки од самиот вид на пената или е до нешто друго, ако некој имал искуство
Имам мрсна кожа(челото најмногу, околу носот и брадата), со повремено црвенило и чешање на образите и склона кон акни(брада и лева страна од лицето). Искуство за Оливал мицеларна пена за лице? Некој со проблематична кожа дали ја има користено? Искуства мислење?
Не би те советувала гарниер многу парфеми има и тој алкохол денат како втора состојка. Премногу е парфемисан според мене но ако немаш проблематика или осетливо лице може и нема да ти смета.
Тоа второто го имам во пакување од 200мл и е за сува кожа наменето, ми се чини да спречи црвенило и чешање, за тело ми го дадоа ама ништо посебно.
Овие ги препорачувам гел/ пена за миење на лице според состојките и според што имам пробано,цената им е во ред. Првата е во ред,нежна е помага подлабински и порите убаво ѓи чисти и спречува од бактерии и акни да се појават. Втората е одлична прелесна и за деца од 12 год можат да ја користат толку е лесна и обична во состојки .Како гел е ,може и насабајле да се мие со нејзе ама тоа е за помасна / комбинирана кожа што насабајле свети. Третата е исто одлична и лесна малце е како пена ,тука е сливата и е антибактериска помага при чистење
Koristam kozmetika na Mol&B za cistenje na lice Cleanser-gel e na prirodna baza se proizvodite.Gelot ja vadi celosno sminkata i epten ja hidrira kozata go koristam i Tonerot posto imav suva koza okolu nosot i sega go nemam toj problem. Liceto go osekjam mn mazno i meko i posvezo
Ла Рош Effaclar H каде го има на залиха дали знаете? Ани Фарм на сајтот не можам да го најдам. Зегин го нема.