И јас сум задоволна од лилавото масло од балеа, секако после тоа користам друг чистач, за 159 ден или 199 ден е топ, претходно го користев маслото од SKIN1004 ама не ми се даваа 1300,1400 ден и ова ми излезе на Тик Ток и за цената не ме разочара...мене повеќе дури ми се свиѓа и од балмот на Heimish
Heimish балмот ми завршува и сакам да го пробам маслото од Novexpert. Девојки дали некоја го има користено, да сподели искуство.
Јас го користам ова. Убаво ми го чисти лицето. И маслото го користам. Не мириса баш убаво, ама добро е. За тие пари ок се.
Сите овие комбинирано. Ова со цинк ми е најново и ми изгледа дека за краток рок има најдобар ефект. Имам и Vichy ама не сум многу задоволна, ама ќе гледам да го искористам.
Балмот на Балеа, имаш слика една страна поназад. Мене ми е врв! Не е целосно маслен бидејќи има и други состојки за да биде како балм, но принципот е тој.
Дали имате користено некој од овие чистачи и како сте задоволни? - TOCOBO Coconut Clay Cleansing Foam - PYUNKANG YUL Calming Low pH Foaming Cleanser - PYUNKANG YUL Basic Cleansing Foam - EYENLIP Green Avocado Bubble Toks Cleanser
Маслово за лице е супер за двојно чистење (Anua за осетлива кожа), ама така грдо пече на очи... Ми мириса ептен на рузмарин, некој таков мирис има. Не ми смета, но споделувам вакви детали ако некоја не го сака мирисот, па да си има предвид пред да купи. За чистење лице е навистина одлично и многу ми се допаѓа како ги одржува порите чисти. Брзо и убаво вади и потешки пудри од типот на Double wear на Есте. Ама на очиве ептен пече и не го користам за вадење шминка од очи, си ја тргам со млекото за лице од Алверде. За очи, дефинитивно тоа ми останува број еден средство за вадење шминка.
Каде да го најдам? Нивната страна нешто не е достапна, ако сте виделе и во аптеки некаде уште подобро да не плаќам карго Babe
Луге Препорачајте ми гел за чистење на лице за лице со нежна и осетлива кожа.Користамм само крем,но осекам лицево ми е нечисто?