И јас сум задоволна од лилавото масло од балеа, секако после тоа користам друг чистач, за 159 ден или 199 ден е топ, претходно го користев маслото од SKIN1004 ама не ми се даваа 1300,1400 ден и ова ми излезе на Тик Ток и за цената не ме разочара...мене повеќе дури ми се свиѓа и од балмот на Heimish
Heimish балмот ми завршува и сакам да го пробам маслото од Novexpert. Девојки дали некоја го има користено, да сподели искуство.
Јас го користам ова. Убаво ми го чисти лицето. И маслото го користам. Не мириса баш убаво, ама добро е. За тие пари ок се.
Сите овие комбинирано. Ова со цинк ми е најново и ми изгледа дека за краток рок има најдобар ефект. Имам и Vichy ама не сум многу задоволна, ама ќе гледам да го искористам.
Балмот на Балеа, имаш слика една страна поназад. Мене ми е врв! Не е целосно маслен бидејќи има и други состојки за да биде како балм, но принципот е тој.
Дали имате користено некој од овие чистачи и како сте задоволни? - TOCOBO Coconut Clay Cleansing Foam - PYUNKANG YUL Calming Low pH Foaming Cleanser - PYUNKANG YUL Basic Cleansing Foam - EYENLIP Green Avocado Bubble Toks Cleanser