Немам убаво искуство со Кавадарчани. Па и заебанти се. Не сум егејка, а ни маж ми не е егеец. Уште таа беља ми фалеше.
Тачно, порано можеше со 80% да погодиш кој од која населба доаѓа. Сеа, потешко.. @lovestoneddd Сите постари се србомани без разлика од кој град. Кога ќе рече дедо, ах у време на Тито ружи цветаа. Југоносталгичар најголем
Појма неам кој од кај каков бил. Ете едино што сум слушнала, вака како во првиот пост, ама реално заборавам на кој што надимак му е даден. Две деца ќе родиш, исто ќе ги воспитуваш и пак се различни. Воопшто не ми е пресудно кој од каде е, за да знам каков карактер има.
Dobro si ocekuvala ... takoj e,majtapcie ...sas kumanovci ako ne si od ku.nema da znaes ozbiljan li muabet tera ili se za.bava
Кој е овде србоман? Ако има по некое зборче српско не значи дека паѓаме во несвест пред Срби... Бог да чува ,само нешто се изведува...
Прилепчани-мајтапчии невидени, ама онака ти прават мајтап и тролање, толку добро што нема ни да осетиш Битолчани-Сеирџии, фалбачии, самобендисани до срж Охриѓани-Скржави до срж Скопјани-Арогантни Сори, ама нот сори Се зезам бре, во секој град има секакви луѓе, ова е чиста предрасуда и генерализација, ама да се насмееме... @theowndemon Како бе не знаеш што е чаламаџии? Не си слушнала да вели некој не кревај многу чалами? Демек во смисла не глуми, не се фали, не скокај многу, во таа смисла е тоа чаламење
Богами за Тетовчани се сложувам од прва рака гледано, од мое лично искуство со доста од нив што сум го имала. А за Кочани дека се мирни, не би рекла. Според Билтен на полиција па ич.
Zatoa sakas da kupis nesto u skopje? Se pronaogas, kako sto gi potencirase deka se hostapleri? I ti li si takov?
ne sakam bi kupil zs tamu rabotnite mesta se podobro plateni skopjani ja centraliziraa Makedonija zemet od nas drugite za tie da ziveet ubo.