Може ли некој што испитувал на упатот ми пишува Генетски тестови за тромбофилии во Ману треба да одам колку пари е отприлика ова испитување ве молам за одговор ☺
Здраво девојки до кога пиете метилирана фолна киселина, до која недела. Јас сум 13 та недела со мтхфр хомозигот сега почнав со премама витАмините но незнам дали да продолжам со метилираната фолна и до кога. Аспиринот го пијам од почетокот
Zasto na manu mozes da ispitas trombofilija I na imunologija mislam na vrodena trombofilija a steknana trombofilija mozes da ispitas na transfuziologija jas vcera zakazav na imunologija imat termini
Na imunologija Lani plativme okolu 2500 den a za transfuziologija ne se sekavam odamna bese a sega ke treba da odam na imunologija pak dami kazat kakoda pijam vit b12 metilkobalomin I nekoi drugi pricini nebitni za sterilitet
Ако може да ми кажеш колку пари е во Ману за генетски тромбофилии испитувањето зошто треба да одам и јас ?
Девојки до која недела пиете метилирана фолна киселина вие што сте со мутација с677Т хомозигот? Јас сум 13 та недела и ми препиша докторката и премама дуо мегутоа како што гледав состав во премама има обична фолна не метилирана, дали воопшто ги пиете премама или земате други мултивитамини што содржат метилирана фолна?
незнам оти незнам дали е во ред да пијам премама заради другите витамини и метилирана фолна заедно со нив за да надополнувам бидејќи обичната нема да мозам да ја апсорбирам ...