Вчера закажав, на 8ми јули кај Елена Ристовска. Почекав да не случајно начекам кај Јани ама ништо. Ти кај кого беше? Иначе си почнав со метилирана и Б12 преку еден ден. Ај да не е секој, дека сама си одредив
Сакав, ама ме замислија членките да не ми е многу од 1000 секој ден, па си реков да ми каже доктор. Ќе треба да ја пијам доста па се обезбедив за 6-7 месеци, си нарачав од iHerb.
Кај кој бевте? Јас ги имам следниве мутации и прашав рекоа не е страшно само метил фолат но не видов трансфузиолог и сум преплашена за втор обид. Матичната не сака да ми закаже кај Јани и еве ми отидоа сите термини кај него чекајќи
Јас сум хетерозигот на PAI-5G/4G и поради него примам клексани, пробај да стапиш во контакт со Јани, другите и не се баш компетентни да ти дадат терапија.
И јас сум хетерозигот на PAI и сум со клексани. Ако ти отидоа термините земи приоритетен, ќе те прими Јани, во амбуланта е во понеделник.
Ви се случило ли tracking статусот на iHerb да не ви е променет скоро цел месец? Порачав на 4ти Јуни, а последен update е од 8ми Јуни и толку. Пробав да пишам на DHL, ми викаат дека треба да се обратам на merchant- от. Појма немам како можам да го направам тоа, чепкав нешто ама не успеав да најдам. Мора за сѐ да сум малер значи, на сите ви стигаат за 2 недели, мене ќе ми стигнат може за 2 години.
Кај мене така немаше никаков update подолго време кога измина рокот им пишав да ми ги вратат парите и само што ми ги братија по една недела ми стигнаа. Ги порачав Октомври-Ноември а ги добив Јануари, толку ми ги каснеа..
Кај мене пишува крајна дата за испорака 9ти Август. Ќе си чекам до тогаш па ако не стигнат ќе пишам и јас.
Девојки, закажав на 14 Јули за тромбофилија. Колку време се чекат резултатите и дали треба да одам да ги земам или ги пуштат на меил?
А можат да ги пуштат по меил за да не одам пак за резултати во Скопје? Не сум од Скопје затоа прашувам мила.
Мораш лично да ги подигнеш за жал. Освен кога ќе ти земат крв да се замолиш да ти ги пратат пошто не си од Ск.
Тие што примаат клексани, како пред порагај треба 24 часа да не се прима, ако е природен, од каде да знам кога ќе дојде моментот за порагај?
здраво друштво, после спонтан во 16та недела, имам упат за во ману. упатот вика - комплет испитување за тромбофилија.. прашањето ми е дали некоја од вас била за да ми каже колку чини и дали ќе знаат што точно да испитаат, со оглед на тоа што вика само комплет... а не генетски мутации итн..