Нарачани се веќе и аспирин ама таму има од 80 325 и 500 ми нарача од 325 па ќе ги кршам. Сега само да се најде жртва што ќе доаѓа во македонија да ми ги прати по него. Дури тетките од ширум светот се борат за мене и бебушко да се роди здраво и право
Незнам дали ја погодив темата, ама се надевам дека некоја ќе ми одговори.. Поради покачена АФА ( 28 ), трансфузиологот ми даде Аспирин Протект. Ги пијам месец, и сега требаше да ми дојде циклус, ама три, четири дена ме мачи.. Многу оскудно кафено.. Дали можеби тоа е резултат на аспиринот?
Жени јас се плашам дали о покрај терапијава кога ќе останам бремена ќе биде се во ред. Од позитивен тест ќе сум и на клексани плус ама многу се плашам. Наеднаш ми доаѓа страв бидејќи чусен осеќај имам знам кога доаѓа моментот за бременост осеќам.
Месец дена зимав по едно сега веќе кога вративме во обиди по две пијам насабајле и навечер. Плус вигантол навечер.
Јас би зголемила доза. Јас пиев 2х1мг. Ти сега пиеш 2х0.4. Повеќе од дупло помалку од мене. Кога немав од тие од 1мг пиев сабајле 2 0.4 и навечер 3. за да ми дојде дневно 2мг.