Метилирана фолна и метилиран б12 Од кој препорачувате Solgar, Now или Jamieson? И дали е потребно при аспирин да се зима и вит Ц?
Јас ги користам на Солгар, инаку со аспирин пиев и Ц витамин од 500,знам дека е малку ама едвај го голтав
Нешто друго освен овие витамини, користеше? Ја ќе ги почнам по препорака од Јани за пред бременост, поради генетски мутации и 2 спонтани Solgar se 400mg, Now se 1000mg mislam? I koj aspirin, 100,protect?
Јас пиев метилирана фолна, метилиран б12, клексан, аспирин, Ц витамин и Д витамин. Витамините од пред бременост ги пиев а аспирин и клексан од позитивен тест. И јас за тоа ги пиев, еден спонтан, после и со терапијата уште еден.
Јас ги користам на Now. Ги нарачав од iherb. Со една нарачка направив залиха за 9м-1г. Поефтини се од iherb отколку да ги купуваш од тука од аптека.
Гледам на мој термин, термин за кај Јани. Ако пишува -Слободен термин со ограничување-, може матичната да ми закаже со дијагноза варижни вени? Имам генетски мутации, па сакам да се консултирам со Јани... Ви благодарам, убав ден
На 26 септември слободни термини се во 10:45 и 11:45 Да може со дијагноза верикозни вени да ви пише упат
Здраво, да ве замолам некој што тазе бил на трансфузиологија кај Јани да каже искуство, дали земаат крв и доколку тој не дава терапија со клексани повеќе кој може да ни даде извештај за да ни вратат пари? Јас сум сега во вторник па да знам колку време треба да се заврши се и каде се оди. Фала
Ке ти испита се таму, д димери и хемостаза и после си одиш околу 2 од кај матичен извештајот да го земеш. Иначе тој ќе ти даде терапија ако има потреба за клексан
За тоа е најдобро гинекологот да ти даде упат за реуматологија. Мене таму ме пратија и ревматологот ме прати на три места. Односно ми земаа крв и епруватите ги однесов на Трансфузиологија, Биохемија и Имунологија. Овие мислам дека ми се испитани на Имунологија. Резултатите се готови за 3 недели
Јас одам кај него, веке 7месеци сум на терапија со клексани поради мутации но дека спомнаа сите не давал веќе клексани ке треба да се оди на ГАК затоа прашувам како е процедурата