Може по колку сакаш да си купуваш (можеш 10, можеш 2... колку сакаш), само ќе си ги чуваш фискалните и сметкопотврдите сите.
Како ти одговара, така. Јас сум купувала во повеќе тури (пр.7+10+10+5....) и не сум имала проблем со рефундирање.
Еве и јас во моментов барам. Ама изгледа клексан нема. Мене и тие на Рови не ми се лоши. Зошто не сакаш од нив да користиш?
На еноксапаринот мислиш? Тие ги користам сега зошто клексани нема никаде. Чисто ме интересираше дали некоја успеала баш клексан да најде.
Да тие на Рови се еноксипарин. Инаку клексан нема. Последно пред 10 дена купив во аптека Бисер во Бисер. Сега ми требаа нови и отиде мм, ама му рекле нема и не знаат кога ќе добијат, пак биле дефицитарни. Исто и во Зегин и во аптеката во капитол. Ќе видам деновиве како е и во другите аптеки па ќе пуштам инфо. Мене само тие едни холандски мислам беа не ми беа доври, многу лош шприц и игла имаа и ужасни беа за боцкање.
Фала ви на одговорот. По ова што читам нема да најдам клексан, значи и друго име да се не прават проблем за рефундирање?
Jas vo juli mesec kleksani zemav od apteka eliksir od strumica imaat I Internet strana eliksir.mk I prakaat po kargo
Jas najdov vo Strumica ,a vo Gevgelija,Dojran Valandovo samo enoksaparin i e poeftin od kleksanot 200 denari e site apteki gi obrnav vo ovoj del
Zdravo Devojki. Imav biohemiska bremenost so ivf i sega sakam sama da ispitam genetski mutacii vo manu. Ako moze nekoj da mi kaze kolku e cenata i za kolku vreme ima rezultati?
Со упат од гинеколог 450 денари се плаќа, за 10 работни денови имаш резултат што треба од таму да го подигнеш. Ќе ти дадат и телефонски број за да можеш да провериш дали се готови резултатите.
Здраво, дали има некоја поднесено за рефундација за клексани после 25.09? Дали има некое инфо за одговор и исплата?