Јас пијам пред бременост исто преку еден ден, заедно со метилфллат и метил б 12 тие секој ден по едно
Незнам зошто ти влијае на психа сето ова, ако искрено од срце посакуваш да имаш пород ќе се помириш со сите предизвици што ти ги дава животов. Ние 3 години во обиди-без успех, едно ивф успешно проследено со спонтан абортус, испитувам тромбофилија-имам генетски мутации. Пијам метилфолат, метил б12 и аспирин...и ама ич не ми е гајле дали ќе се боцкам по еден клексан на ден цела бременост, затоа што за да докдам до чедо за време ма стимулации и по 3 инјекции на ден во стомак примав. Така да ти препорачувам да се опуштиш, да се помириш и да тераш напред без да помислиш дека е премногу тешко или да се откажиш. Ти посакувам среќа
Jas mila okolu 200 I kusur kleksani primav od 3 den od ciklusot pred ivf do 3 ned po poragajot ama vredese posle 13 I pol god borba so neplodnost ja dobivme malata mihaela koja denes slavi imenden a na 29 noemvri slavi 4 rodenden
Znam deka vredi duso. Da i e vecno imenceto. Neka bide zdrava, ziva, srekjna i od Boga blagoslovena. Dogodina so bratce ili sestrice da si go ceka imendenot i rodendenot. Vredi sekoe apce, sekoja injekcija i sekoja minuta pominata vo iscekuvanje
Aj ve molam mislejne nekako ne mie jasen rezultatov sega go zedov od kaj maticnata? Ima rezultat za mutacii?
Ова не е извештај за мутации. Ова е регулар извештај за ддмери и хемостаза. Инаку добри се резултатите
Go zedov od kaj maticen ginekolog, ama izgleda samo ovie rezultati se izlezeni, a od mutacii sigurno uste e rano.
Devojki da prasam rezultatite od genetski mutacii vi stasuvaat kaj maticen ginekolog ili mora da si gi zemite?
Мене ми стасаа на трансфузиологија во мојот град, после 2 недели откако се испитав во Ск отидов и си ги зедов
Posle 10tina dena mi stignaa vo transfuziologija go grad, najblisku do mojot grad, bidejki kaj mas nema transfuziologija
Матичната нека ти фати термин за да испиташ тоа е најбитно, а нема врска кој ден и резултати имаш за 2 недели
Тромбофилија на Трансфузиологија во Државна Болница, општ матичен ти закажува. Кариотип исто во државна на ГАК. За тебе закажува матичен гинеколог, за партнерот општ матичен. И двете не се поврзани со ден. Од првото резултат за 10ина дена, од Кариотип за отприлика 2 месеци.
Vie sto primate kleksani vo bremenost,koga vi gu refundiraat po kolku participacija vi naplakaat? Predhodnata oat imav 250 den,sega gledan 550 den
Ќе сликнам после и ќе пишам, ама генерално на крај излегува по ~155 дрнари од парче само да враќаат. Ова е вака од среди а на Јули.