Јас сум задоволна, детално објаснува се. Што и да прашав смирено ми одговори и ме смири што е најважно. Првиот пат ништо не ми наплати, вториот пат платив 2500 ден.
Здраво девојки утре треба да одам за да проверам генетски мутации па сакав да ве прашам дали треба гладен да си пред да ти земат крв Фала ви
Zdravo devojki vo vtornikot bev kaj maticnata I mi izvadija krv za ispituvanje na trimbofilija ja isprati vo Manu kolku vreme gi cekavte rezultatite I kolku vi naplatija mene maticnata mi zede 3000 den pa se mislam Dali za site e tolku
450 е испитување на тромбофилија во МАНУ. За наплатава од матичнава немам коментар За 10 дена се готови резултатите.
А зошто не си зема упат и во ману да ти извадат крв и да ти испитаат? Срамота е ова што го прават нај искрено.
Pa deka ne sum od Sk I demek da ne davam plus pari I za pat pa zatoa taka ama izgleda taka e TRI pati poskapo
Па не ги носи во Дубаи да ги испитуваат. Јас на трансфузиологија 1300 платив за тромбофилија, антитела, лупус и паи да испитам. А она тебе за тромбофилија само ти испратила.
Ne viden grabez se pravi se nadevam deka Eden den ke odgovaraat samo za tromobofilija I patot da e 1000 den I za nea 1000 den pak ne se 3000 sramota