Извини прочитав “ќе одам кај Кочо”, а не дека веќе си била. Супер тогаш, терај си како ти кажале. Аспиринот и мене ми го прекинаа, почна да ми тече крв од носот.
Да ама вчера бев на комисија на Гак и докторот ми кажа според кг сум требала поголема доза. Да сум одела на Гак некој гин да ми ја води бременоста. Главава ми е каша попара
Jani e "poluden" vo posledno vreme, dali od pacienti ili od drugi interni nivni nesoglasuvanja, ali jas imam loso iskustvo so nego epten. Ima i pomladi doktori i popristupacni od nego.
I jas imam loso iskustvo so Jani @Vanila&argan bukvalno ne sakase da mi pogledne rez iako bev najava preku covek. Zatoa posle 3 dena si otidov vo 8mi septemvri a koga ostanav trudna direktno kaj Koco
Леле не ме плаши, Понеделник сум кај него, немаше Ноември термин, сега се ослободил, како не го прочитав ова порано.
Premnogu bulvalno go sfakjas sekoe mislenje vo sekoja tema. Sekoj so svoeto iskustvo, povekje komentari se pozitivni za nego i ti vednas nabivas odbivnost od eden komentar. Ajde malku pozitiva, kje ti ja prepise najdobrata terapija koja kje ti go resi problemot.
Значи секој се плаши ако прочита негативен коментар, и не сме сите исти, ти ако не се плашиш, не значи дека и другите се како тебе, мене ми е прв пат и нормално дека се плашам, никој неможе да ми влезе во кожа и да ми го тргне стравот. И јас не сакам да се плашам, ама што да правам.
Ako ti pravi stres samoto citanje na komentari i toa od ludje sto ne gi poznavas, podobro da odmoris malku od forumot. Najdobronameren sovet za da ne si pravis nervozi. Nisto protiv samo sakam da ti dadam pozitivna energija, da ne se sekiras samo poradi eden dva komentari dali si donela pravilna odluka. Pozdrav i sekoe dobro! So lesno vo ponedelnik!
Па јас благодарение од форумов дознав многу работи, матичниве ништо не ми кажуваат, се од форумов дознавав, како и да е читав и многу позитиивни работи за Јани, и секако ќе одам кај него, секој со своето искуство, ти благодарам за поддршката, не го сфаќај ова за навреда, ама секако дека се плашам. Убава вечер.
И јас имав позитивно искуство со Јани, цела бременост успешна истерав со тоа што ми одреди терапија што е правилна. Гледај да си опуштена за секој преглед, со секој доктор и сама да си створиш убава релација со истиот. Бев на твое место, знам како е, ама земај со резерва и мн работи од форумов. Секој е посебен, со свое искуство било позитивно било негативно. И не ти треба толку форумов колку што повеќе ти е потребна позитивна мисла дека ќе успееш