Не се плаши ништо не е. Дури и кога профи ќе станеш некогаш пак ќе се јави модрица. Опушти се и мисли на бебуш.
И мене рацете можеш со една рака да ги собереш колку сум слаба и уште слабеам А во стомак ми е страв, Дали треба цела игла да влегува железото? Веќе ми е страв да му давам на мм ниту знам дали право ги дава или косо, дека сум со окрената глава, а модрица ми е цел круг боли и тврда топка имам
Подобро нека те боцка некој искусен ако ти е страв, и мене ми е страв сама да се боцкам, ме боцкаше матичната.
Здраво, дали продава некој клексан од 0.4 што му има останато? Ми истече извештајот па да се обезбедам вака ако може додека извадам нов
Кога ќе го обновуваш извештајот? Да го замолиш докторот да ти пише датум од дента кога ти има иатечено стариот дека ти ги продолжува понатаму?
Мислам дека неможе, датумот на упатот се поклопува со датумот на извештајот. Незнам како би можело да сменат датум... Зошто кога одам на контрола не ми треба упат, ама кога одам за извештај за клексани мора да имам нов...
Не, мислев на извештајот да пише вп смисла "на пациентката и се продолжува терапијата од (пример 25.01.2024, пошо е минат датум) до тој и тој датум"
Клексаните ги правдаат само со тој датум кога е направен извештајот. Јас кога бев за една корекција во напишаното дека морало со римски да пишува, а не 1 месец само ми рече не можам да го поправам ќе мпра ао денешен датум да ти го направам и нема да ти важи и само со пенкало напиша римски бројки и толку.
Неможе, пример ако ти е од 01.02 извештајот од тогаш важат фискалните за рефундација... се што е пред 01.02 а не ти е покриено со извештај немаш право на рефундација... и како што пиша членката подоле мора римски број да има...
Да не ве цитирам посебно, благодарам на сите за одговорот, и јас знам дека треба клексаните да се купени по датумот на извештајот... уште да се наоѓаше Јани лесно, посебно кога си на bed reast и минимално движење
Ако имаш финасии ако ти е за консултација и Нино систина е добар, а ако ти е за извештај јас во чаир одам и ми даваат