Zdravo posle ispitani genetski mutacii vo biotek doktor vo sisitina mi poraba genetski mutacii kompletni ispitani vo manu. Me interesira koj izdava upat za Manu ginekolog maticen ili specijalist?
Дали можеш да ми кажеш колку е цената во биотек за генетски мутации.Сакам да испитам и јас овај месец
Пробај пак, само што отвори кај мене. https://mojtermin.mk/map/specijalis...t_za_transfuziona_medicina&resource=813093090
Zdr zenicki sakam da prasam Dali moze da pijam metilarna folna I metil b12 sekoj den megutoa ne planiram brzo bremenost Dali smeat da se pijat godina dena I poise preventivno .. me interesira bodejki veke pijam 1
Метилирана фолна и б12 се пијат ако имаш мутации. Ти имаш ли испитано? Ако не, немаш потреба метилирани да пиеш. Можеш обична фолна да си пиеш.
Можеш да ги пиеш слободно. Јас уште пред да останам трудна си пиев метилирана фолна и б12, сигурно повеќе од една година, откако испитував мутации и се утврди дека ми требаат во метилирана форма.
Можеш да ги пиеш, меѓутоа внимавај со хомстицеинот. Ако ги пиеш повеќе време, испитај го да не ти се качи.
Zdravo, bidejki se porodiv dve nedeli pred termin, mi ostanaa 12 kleksani neupotrebeni, dokolku na nekoja clenka i se potrebni moze da se dogovorime ke gi dadam po poniska cena.