@Baby warrior тебе сакав да те прашам, понеделник имам термин кај Јани, а за оваа недела ми даде матичната упат да проверам ддимери, мислам дека ти пишуваше кое време одиш, кога има најмалце гужва? и уште едно прашање, резултатите после Јани ги има или ги праќаат кај матичната?
Ако сакаш побрзо да завршиш оди боцни се во гратска некој ден пред терминот кај Јани, со истиот упат за трансфузиологија може за боцкање, сега има упати цела година пто важат без време и ден, резултатот го има одма во 14h на апликацијата мое здравје си го принтам и си одам со листот кај јани, гледа си прајме муабет на термин и одлучува како продолжуваме, ми пишува одма извештај со печат и потпис и си одам
Da ve zamolam da spodelite iskustvo za slednite rezultati. Inaku prva bremenost uspesna, vtoriot pat spontan vo 6ta nedela. Ginekologot mi rece samo metil folat. Ona sto me misli e dali na transfuziologija sepak preporacuvaat kleksani?
Девојки сега го добив резултатот од дд мери прв пат ми е толку висок 3800 во 8ми месец сум. Дали е нормално или ќе ми зголемат клексани по 2 на ден? Сега примам по 1 на ден, пред една недела ми ги прекинаа кардиопирин.