Генетски мутации

Дискусија во 'Бременост' започната од kikin, 27 јули 2016.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.916
    Допаѓања:
    4.079
    Купи 0.4 и почни додека отидеш кај него, јас требаше од старт да почнам исто и со матичниот се зашкав демек не одма земи аспирин и за 3-4 дена од тестот прокрварев одма некој хематом се направил и купив за 5 дена приватно и се боцкав, после приоритет од гак ми даде еден колега на мм и првиот пон завршив работа кај Јани. Боцкав до крај, почнав со еден после со два до крај.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    748
    Допаѓања:
    1.100
    Колку тие беа д димерите пред пороѓај ? Зошто ти зголемија со два ?
    Мене 1670 ми беа пред 10 дена.
    Дали испитуваат пред царски д димери и хемостаза или да иницирам јас ако не ми предложат ?

3. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.916
    Допаѓања:
    4.079
    Мене 5-6 дена пред пораѓај ми беа 11000.. дека лежев на пин па ми исфрлија еден клексан и со еден бев и после во консултација со двајца гиниколози и Јани им иницирав да ми дадат уште еден клексан или сама ќе си ставав во тоалет и пред операција ми правеа проверка 3600 ми беа спаднале за 5 дена .. и намалија пак на еден клексан и дека имав итен царски последно претходната вечер бев боцната. Убаво е да се следи чим се прима терапија.

4. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    748
    Допаѓања:
    1.100
    А ако нема индикација проверуваат д димери и времиња пред операција ?
    Мене во 8 ќе ме примат во 10 ќе ме прават царски, некако набрзина ми е се, ама ваљда знаат што прават.

5. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.916
    Допаѓања:
    4.079
    Ќе ти направат крвна слика сигурно све ќе проверат, не се стресирај од сега. Ајде со лесноо (fingers):l:

На Cvetce_ му/ѝ се допаѓа ова.