Колку време пред царски ви го прекинуваат клексанот? Мене матичниот ми кажа толку, доволно е уште тие што ги имаш, кога ќе ми завршат ќе бидам 36+2. Некако страв ми е да не е многу рано, сигурно во 38 ќе ми го закажат. Ќе зборувам и со докторката што ќе ме пораѓа, да видам што ќе каже
12 часа пред порѓај ми кажаа мене, така и беше, се боцнав вечерта наредниот ден се породив во 38ма недела.
Девојки дали знаете др.Јани освен понеделник дали прима пациенти и други денови? Утре пример, дали би успеала да го најдам во амбуланта? Ми треба да ми препише клексани, а нареден понеделник дека е неработен и не знам што да правам..
Види на мој термин кога е мислам дека 2 дена е доле,а остатокот горе во амбуланта по скалите.Ќе ти изреагира зашто си дошла ,знае да биде незгоден ама се ќе ти среди.Трпение само .
Ве молам за совет, имав срцева реакција во 6та недела, на следен преглед за жал немаше. Што треба се да испитам за да недај боже повторно се повтори нема да можам да го пребродам..
Упат од матичен во ману панел за неуспешни бремености почни од таму па после едно по едно.Пиши ми лп ако треба повеќе инфо.
Дали трансфузиолог ќе ми прифати 3 недели стар извештај од хемостаза? Бидејќи за тогаш успеав да закажам, бремена сум па за консултација