A sakav da dadam predlog da barame neofolik meta i ovde vo mk da se nosi da se predlozi nekako toa vo fondot ili vo ministerstvoto oti imame potreba od nea a tesko mozeme da ja nabavime
Ајде да се распрашаме и истражиме кај да се обратиме. Стварно ова не е во ред. Доктори го препишуваат а го нема да се купи
Da ne e vo red treba da im se kaze oti na nas obicnata folna kiselina ne ni pomaga da videme na fb da piseme
Jas pisav na fb stranata na fondot za zdrastvo nekoja od vas neka se javi vo ministerstvoto za zdrastvo da prasa kade da se obratime za ova
Pisav jas i tamu i tamui cekam odgovor ako ne na vtori ke odam tamu nesto vo ministerstvoto i ke se rasprasam
Мислам дека нема врска. Јас примав фраксипарин по пораѓај и го доев. Ако не се лажам, исто дејство имаат и за иста цел се користат со клексанот.
Обична фолна било се ивинувам,пишува дека наскоро ќе ја донеле и метата такада проверувајте од време на време.
А од старт си го пиеше фембионот? Јас почнав во 6-ти дури ...Затоа само го мислам тоа дали ќе е се во ред. Мм само ме кара што негативно размислувам понекогаш пазатоа овде се искжувм
Не знам колку ќе има ефект сега да почнам со метилираната фолна.....ми ја нашле едни роднини ќе ми донесат. Мада последно трнсфузиолог ми ги препиша...