dada ima metilirana vnatre gi ima tuka slika postirano kardiovitamin gi pijam. Jas si zemav 13 kutivcinja vnatre ima po 30 tableti
Од колку мг има метилорана ? И по која цена ако не е тајна баш ке проверам наназад да ги видам и побарам бидејки повеќе можам во србија отколки од бугарија да порачам
Денес бев кај др Јани значи човекот е ЧОВЕК ЗЛАТО се обајсни се ми кажа што како... и сепак ми препорача метилирана од 1000 од бг со таа од србија да не почнувам туку оваа и аспирин па пред ифв со клексан ради димерите ...
Kaj nas metilirana e poeftina mislam feka okolu 400 den 90 tableti. Mene maticnata me prati od bg da kupam ako sum vo moznost ko bajagi poeftino e tamu a iskoci duplo poskapo. Bas ovaa sto si ja stavila slikata e 40 leva vo bg i toa samo 60 tableti. Pa moj sovet e da si kupis od kaj nas bidejki ja si lupnav pari za dzabe bez da prasam prvin kaj nas . Pozdrav
Pa jas barav po aptekite nema nikade vo taa vo sistina dobivale ama nemase okolu 1300denari a vo viola mi rekoa deka naskoro ke ja dobiele za prodazba cekale nekakvo odobruvanje... vie kade ja najdovte i dali e od 1000mg ?
Ne ja barav bidejki veke imav kupeno od bg samo prasav koja e cenata vo aptekite i bese 300 i nesto denari 90 tableti. Bidejki prativ dr od bg da mi kupat i koga mi gi donesoa koga vidov smetka 40 leva se zacudiv bidejki rabottaa bese da kupam tamu za poeftino a iskocija poskapi.prasuvav vo zegin kaj gradska bolnica sto raboti 24/7 . Vidi prasaj si tamu.
Која е таа метилирана кај нас што ја има 90 апчиња за 400 денари? Сликни ја ако може. Инаку метилирана фолна Метилфолат од Бугарија е околу 300 денари 90 апчиња. Инаку, тие од @princess5 се метилирана фолна од 1000 и плус Б12 метилиран.
Кај нас во систина само има метилирана фолна и е 1300 денари.Дај сликни ја да ја видиме пошто и јас нон стоп од Бг ја земам 5 евра 90 таблети пијам три на ден и таман имам за еден месец што е многу исплатливо,ама да не малтретирам да ми носат ако ја има толку евтина кај нас.
Od koj sajt gi naraca ovie i kolku te kostaa? Doktorkata mi rece deka se dobri a i dr. Jani mi preporaca metiliran b12 od 1000 i methylfolat od 1000. Ovie bas sodtzat toa. Jas gi naracav od iHerb, no dostavata mn me koshtase..
Ovie se dobri, so preporaka od transfuziolog i ginekologot gi piev 6 meseci pred da ostanam trudna plus 3 meseci od bremenosta, sega preminav na drugi so pogolema doza na methylcobalamin. Inace gi zemav od apteka SOPharmacy od ul. Vitosha od sofia okolu 30l. Cardiovitaminot ne ti gi preporacuvam... Sodrzat drugi nemetilirani formi na b vitaminite sto isto za nas ne se dovri...
Јас прв пат слупам дрка во мк има метилирана фолна. Еднаш прочитав овде, појдов во систина и ме направија вжбудала, демек никогаш немале. Јас порачувам од германија една, а последно ми зедоа и од бугарија од таа 5€ 90 таблети
Јас ги порачав овие од iherb.com и сеуште ги чекам да ми стигнат.Тебе колку те кошташе доставата?Јас сега за сега го платив производот од 21 евро и плус 5 евра достава преку DHL
Vo viola rekoa deka donele metilirana folna cekale na odobruvanje nekoi proceduri e sega koga ke ja ima tocno neznam... Inaku @Malena7 mene prvo mi kupija metiliran b 12 od 1000ka 21lev se vo bugarija isti ko tie sto gi staviv no samo met.b12 a i se 90tabletki a metilirana folna so b12 se 60 tableti no koga ke mi stignat ke znam cena
Zasega nikade naskoro vo viola taka mi rekoa vo aptekata... 200mg sodrzi femibionot no sodrzi i obicna folna
Jas gi dobiv pred nekoj den, gi naracav od sajtot na iherb, stignaa za 4 dena, no preskupo me kostase dostavata... Pokraj toa sto plativ dostava so DHL na sajtot, dopolnitelno plativ i posreduvanje na DHL pred carina i carinski davacki. Naracav 2 kutivcinja 38 evra, plus 12 evra dostava plus 2400 vkupni davacki za carina i posreduvanje od DHL Inace domtorite rekoa deka se dobri i bas takva doza treba da primam do kraj na bremenost. Posle 12 kje baram prenatalni bez volna...
Jas gi dobiv pred nekoj den, gi naracav od sajtot na iherb, stignaa za 4 dena, no preskupo me kostase dostavata... Pokraj toa sto plativ dostava so DHL na sajtot, dopolnitelno plativ i posreduvanje na DHL pred carina i carinski davacki. Naracav 2 kutivcinja 38 evra, plus 12 evra dostava plus 2400 vkupni davacki za carina i posreduvanje od DHL Inace domtorite rekoa deka se dobri i bas takva doza treba da primam do kraj na bremenost. Posle 12 kje baram prenatalni bez volna...