Бев кај Јани трансфузиологотми даде витанол капки, метил б12, фолна метилирана и аспирин протект па закажав и кај Лазаревски... А ми прорача и тестови за тромбофилија во ману
Девојки, од кадд купувате метил фолат? Ги имало сега и кај нас, па ме интересира каде ги има и која цена се?
Не пишува дека е метилирана фолна,што состав се овие? Едит: сега го видов составот,овие витамини не се за нас со мутации,ниту фолната е метилирана ниту Б витамините.
Еурофарм 60 таблети мислам 1600 ден .Има витамин д 600 а метил фолат 1000 и има сите витамини и омега.по 1 дневно.
Како ги пиете останатите виржтамини што се потребни освен метилирана? И кој посебно со точно име. Јас досега ги пиевCardiovitamin ги имаше сите потребни витамини но несум во можност пак даги земам ке купувам сега од тие што се кај нас но незнам по која шема одат и кој треба да се пијат дополнително
Не ми текнува точно на цената но околу 10евра доагаа со 30капсули а има пакувања со 10 20 и 30капсули..
da tolku cinea ima 30 kapsuli vo edno paketce ama sega neznam sto i jako treba da pijam osven metiliranata folna
Мила се надевам се поминало во ред со твојата бременост, но и јас на случајни испитувања открив дека имам лупус па ме фаќа страв од тоа дали ќе можам до крај да износам здрава бременост, а исто така ме фаќа страв од самата болест. Дали ти имаше некакви симптоми од болеста зошто јас немам ама со овој уплав мислам дека сите ќе ги добијам