Еве за сите охрабрување.... По откриен мтхц 1298 ц, почнав со терапија метилиран б12, фолна метилирана, д витамин и аспирин. Мм си дојде прошли месец од странство и еве прв обид и денес 2 цртки..... Уште не знае.... Пресреќна сум
Честитки со среќа,ако не ти е тешко може да пуштиш слика од метилиран б12, јас пијам само метил фолат, за овие незнаев,
Со среќа, а може да пуштишш слика од метилирана фолна,и тоа метилирана б12 и метилирана фолна две различни витамини се или како? Јас пијам само метил фолат од NOW
Не е... метилирана фолна и метилиран Б12 (метилкобалмин) Во мк се само на now (мојов б12 не е од тука) еве @Mira1980
Здраво дечки,инаку ja sum homozigot генски мутации кажете ми од искуство дали може да се пие метил фолат од 1000 од NOW и Imryl, ili samo metil folat, инаку сум бремена 6 недели,фала позз
Јас пред да биде ситуацијава испитав и не можев да се видам со трансфузиолог, сега сум бремена и гинекологот ми препиша само метил фолат, а јас мислев од ваше искуство со исти генски мутации дали плус нешто пиете
Јас да метилкобалмин б12, д витамин и аспирин ама сите сме различни консултирај се и со гинекологот... Или трансфузиолог