Овојпат не ми беше за рефундирање но и претходно кога ми требало извештај за клексани (за ифв)со упат од општ идев Општата може со шифра за вени или Z03.9 опсервација за претпоставена болест или состојба А матичен гин за проверка на димери и хемостаза
Добро вечер трудници Може ли да ми кажете, вие што сте со мутации и примате клексани, колку често одите на контрола на хемостаза и димери?
Здраво, Дали може да ми кажете дали матичен дава упат за проверка на мутации? Пробав да пронајдам назад во разговорите, но многу се и не најдов. Се надевам нема да ми замерите. Поздрав
Да. На пример јас на имунологија проберував и земав упат од матичен. Сега со коронава само не знам како е, инаку за сите испитувања од матичен зимав.
Jas pijam na polski lek I sum prezadovolna a dozata mi ja odreduva endokrinologot prema vrednosta na rez od vitamin d
Здраво девојки. Дали знаете како може да се закаже термин кај др. Јани Ангеловски? Тука ми целат дека немало никакви термини за кај него. Позз
Моментално никако не може да се стигне до трансфузија бидејќи нема термини...а кога би пуштиле термини би можела со 24часовен упат да отидеш или пак сега да отидеш до таков упат ама треба да знаеш кога е он на работа
Термини има пуштено ако неможеш со термин земи си 7дневен упат во понеделницоте е докторот на раб.... гужви нема (ако неможе гинекологот нека ти закаже општата матична )
Баш кажи ми што ќе направиш. Јас минатиот понеделник имав упат за лабораторија. Имаше термини за кај него, ама ми рекоа дека не можело за трудни да се закаже. Знам понеделник е на работа и ги замолив да се видам со него. Ми рече дека не можел никако да ми излезе во пресрет, забрането им било да работат со бремени.