Не јас сакам. Досадна ми е. Барем сега бидејќи учиме многу глупави работи... Инаку, секогаш сум имала петка и наставничката е задовола од мене. Спојлер Оваа годиа малку ја расипав работата, но еве, поравам
Да прашам дали некоја може да ми објасни како се користи графичкиот размер што означуваа тие бројките пред нулата и тие после неа, ништо не ми е јасно а во книгата не е добро објаснето?
ova ne e povrzano so geografijata so povrzano so obrazovanieto .dali moze nekoj da mi objasni za Past simple i Past Continous .ako moze nekoj da mi ja objasni razlikata megu ovie dva vreminja i po sto da gi prepoznavam .Blagodaram
Има посебна тема за англиски јазик, таму прашај си obrazovanie/angliski-jazik-t4031/500.html?hilit=%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%98%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BA
абе интересно е али малце досадно и тие суммер ловер у право си бројките , незнам колку површина бла бла незнам некако не ми е многу интересна
Дали некој на форумов што е од генерациите од 2000 година наваму има одено на натпревар по географија? Ве молам да ми пишете бидејќи ми е премногу хитно. Ви благодарам однапред
Почитувани форумџики, дали некој можеби го има во pdf учебникот по географија за 7 одд (бидејќи е повлечен од страната на е учебници)