Така напраив два пати Сеа пола пудинг изедов од овој протеинскиов добро ми дојде баш. Ке мерам баш за еден саат шеќер да видам како ми делува.
I pisi kako ke ti deluva bas me interesira. Inaku eve link ima okolu 40 recepti. https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/g4803/keto-desserts/
Vo sekoj market imas proteinski pudinzi mila, ama sigurno na druga firma. Vidi tamu vo raftovite kaj sto stojat onie ovosnite jogurti sigurno ke najdes
Баш ти фала, ич не сум побарала, ама ќе побарам. Баш желба и немам за благо. Ама протеини сакам. А тестенините ми се најголема слабост, со душа чекам кога ќе се породам нешто такво да јадам. Во деновите со криза за тестенини(шпагети, макарони), цел ден јадам салати за да можам барем една чинија тестенини со некој сос да изедам @0ли јадеш ли некогаш тестенини?
Можеш интегрални тестенини да јадеш. Мене ендокринологот ми рече може,и земав јас макарони интегрални ич не ми беа убави а иначе многу сакам и јас такви работи. А за тесто да не зборам,ептен. Ама нема,ке почекаме да се породиме па после.
без леб ќе издржам и се од брашно, само овие италијанскиве храни ми се најголем порок оние макаронките со 4 врсти сирење цели 2 месеци ми се во паметот ич не сум стрвна, ама ова ми е аххх....
Даааа јадам интегрални еднаш неделно, живи измерени околу 70-80 гр. Правам со 100 гр мелено месо болоњезе или со 150 гр пилешко во бел сос од кромид и павлака.
Extra mila. Jas denes si napraviv izdiska pred da me krstat utre so dietava kako za kapak i da ne mislam deka ne sum kasnala a od utre sto ke kaze doktorkata toa ke bide amin