Mislam deka nema vrska. Merenje na gladno si e merenje na gladno. Licno jas meram neposredno pred da jadam.
I ajde sega davajte recept za integralni makatoni.... So sto gi jadete ? Jas se mislev so tuna nesto da gi pravam za vecerva
Јас туна не јадам, а ми фали, кај ме потсети. Со болоњезе сос јадам, баш денес тоа ручав. Ќе пишам после како ми бил шеќерот. За ужина имав 3 мандарини и пред ручек шеќерот ми беше 4,9.
Не, не, ја избегнувам во бременост. Вчера вечерав марула, стек 200 гр и 4 лажици пченка. Пред јадење - 5,7 По 1 час - 7,2 по два - 6,5 пред спиење - 6 Сега сум во тест период, експериментирам со оброци за да видам како да продолжам понатаму до крај.
I jas nemam jadeno tuna od ko ostanav bremena deka konzervirano, ama ne mi idat idei so sto bi mozela da gi napravam integralnite makatoni hahahaha. Jas obicnite znam i samo so sirenje da gi jadam ama ovie neznam ni kakvi se na vkus nikogas nemam probano
Пробај со стек и кромид, зачини, па на крај стави павлака на кратко и ќе добиеш бел сос ако не сакаш црвени
Luk izvegnuvam i taka mi e nizok pritisokot. Ama toa pesto moze da trknam do market da vidam dali imaat
So pesto ke odi i pilesko kombinacija ama i taa sto ja pisa pogore nema da e losa. Ke vidime sto ke izmesam vecerva hahhahaa
Kolku ti bese sekerot ? Jas kupiv testenii od naut od dm,pa planiram ovie denovi od niv da zgotvam Denes za rucek imav parce pica od crvena leka po receptot na dragana fitlife i golema salata od marula,pola krastavica i domat po 1h sekerot mi bese 7.1
За ручек неварени 80 гр интегрални макарони и болоњезе од 100 гр мелено јунешко, кромид, 200 гр томатело, сол, пипер, босилек. Пред јадење - 4,9 По 1 час - 7,1
Само шо се вратив и јас од кај Стефанка, одлично ми рече и да продолжам само со исхрана. Само ме праша да не сум гладнаа оти денес понизок ми беше шеќерот сабајле и после ручек ама нема врска, баш се осеќам супер.
I mene me prasa toa. Oti i na pregledot koga bev odma mi rece ako cuvstvuvas glad odma ke mi kazes da te stavam na terapija. Ne sakam da se cuvstvuvas gladno. No i jas se cuvstvuvam super. Jadam poveke od porano. Jas predhodno imav samo dorucek i kasen rucek so gricki nezdravi izmegu. Ama jadev i ovosje mnogu navecer. Ama sega vaka e podobro i pozdravo.
Истоо, олку често немам јадено јас во живот. Само оваа бременост секако осеќам помалy глад, со првата бев нон стоп гладна и дури на вечер станував обавезно еден кроасан да си каснам. Супер еее вака.
Мерев конечно денес после 2 ч од овесот и ми е 5,9. На гладно 4,2. Сепак движењето има многу голема улога