Не до сега не јадев, ми рече ако сакам да каснам овошје можам приквечер после вечера како десерт ама со грчки пример не на суво. Пошто ми бара душава, знам демек правило е пред јадење овошје ради варењето ама мене искрено ми олеснува кога го јадам после тежок оброк. Инаку после вечерта ништо не кснувам, заспивам во 11, се будам во 4-5 гладна ама не сакам да јадам ради еутирокост што го пијам сабајле дека треба на гладно, па презаспивам 7-8, тогаш појам апче и се будам накај 10-11 и уствари додека да доручкувам мене ме фаќа 12 саата и шеќерот од многу низок ми рипа сабајле.
Za rucek izedov 2 grcki gira po na Oli receptot,malku mi bese edni,pa ke vi pisam rezultat olus dodadov pomfrit
Za vecer spremam pleskavici od tikvicki,kompir,morkov,jajce i rzani brasno Ke gi jadam si riba i salata
Да не е тоа малку јаглехидрат? Брашно малку ќе ставиш, компир исто така малку и во количината што ти ќе ја изедеш, може да не е доволно јаглехидрат за тебе.
Dojdi imam zaledeno jadenje za 6 pati da jadam od edno isto Neuspesen obid za vecera pecev losos i se pogodi na mackata,tolku mi se slosi od prviot zalak . Da se stabiliziram malku pa ke jadam grcki i krekeri
Jas se mislam da jadam integralni tortilji so kaskaval nekoe suvomesnato i na toster malku stisnato i salata.
I na kraj jadev drugo. Parce rcn leb so puter i nisto drigo oti nesto ne se cuvstvuvam najdobro i nemam apetit nekoj. Kasnav radi sekerot da mi varira mnogu. I sega samo voda utre davam krv i mokraca
Jas crven grav vo salata planirav ama ne mi se pogodi gravot .pa jadev pilesko vo bel sos so pomfrit i krastavica.i jas ke proveram denes krv i mokraca pA ke odam kaj stefanka
Jas sega samo sto dadov krv i mokraca i nakaj 2 da si gi zemam rezultatite. Utre sum na pregled kaj ginikologot sto sakam da me poraga
Ete gledas deka trebaalo poveke da jades jaglerhidrati .... Kaj mene se javuvaat ako ne ispijam dovolno voda, od dehidracija. Sega ke vidam kako ke bide kaj mene. Vcera ubavo se naliv i so voda i caj.
Јас да си признаам денес за ручек многу ми се јадеа шпагети (интегрални) со сирење, не можев месо, ми се јадеше нешто едноставно, а вечер ќе надокнадам.