Реално не ни знаев за свинсково.. Денес еве океј ми се движи минатата недела ја користев за да видам што ми го качува толку и сега еве два дена не го јадам повеќе тој леб преминав на друг, овес не јадам исто ми го крева, бомбиците исто.. Алергична сум на све јатки едино ореви и затоа ми е потешко да комбинирам нешто благичко
Imas proteinski pudinzi, dobra zamena za blago. Dorina cokolada ima so stevia, i crna i mlecna mene mi se top.
мене овесот не ми крева во комбинација со грчки јогурт,пола банана,малини лажица путер од кикирики и бадеми сабајлето од 4.5 ми беше 6.1 по 1час
Здраво на сите Нареден преглед ми е на 2ри мај, тогаш ќе бидам полна 27ма недела. Се мислам дали претходно да правам испитување за гестациски или да чекам што ќе ми кажат тогаш. На претходниот преглед не ми спомнаа ништо во врска со тоа.. да не е после касно?
Види како ти крева цела банана шеќер и цел портокал, обично пола се јаде. Додај маслинки тие го регулирет шеќерот и можеш да си направиш какао или чоколада од 75%-80% какао една-2 коцки е исто добра за шеќер. Внесувај повеќе протеини со мноогу салата за ручек и по нешто јагленохидрати. Едно варено јајце е малу.
Изгледа пак мн малку јаглехидрати јадеш. Баш фини ти беа вредностите кога го зголеми внесот. Банана јас цела јадам, ама зелена. После 2 часа ми е 5 и нешто шеќерот.
Јадев за ужина леб со путер од лешник,малини и сега ми беше дтрв и леб да земам пошто пирето беше купено не домашно правено ама се изненадив од резултатот.јас на 2ч не мерам дамо после 1 ч на неколку дена .од парче торта на моцард по 1ч шекерот ми беше 6.1.ме чудат вредностите последната недела и мерам по 2 пати утре ќе и ги пратам на стефанка за 2 недели
Сепак сметам дека требало за ручек да каснеш повеќе јаглехидрати. Мислам дека вакви кога ти беа вредностите и докторката тогаш ти кажа да јадеш повеќе.