Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гестациски дијабетес/Скриен шеќер

Дискусија во 'Бременост' започната од lolyta777, 5 април 2012.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    1.705
    И мене ми рече докторкава после 27 ма таму, 28ма здравје. Ма да апетитот ми е на 200 качен. Во ремедика му викам на мм јас ќе си умрам од глад што е ова ми носи доручек во 9 го јадам за 10 мин... и седам после пола сат викам леле кој ќе чека до 2 ручек хаха психа. Дома си подкаснувам само. Сега расте најмногу и разбирам све ама ми е страв да не се поправам. Еве сабајле станав му викам гладна сум јадев две јајца кајгана со гарнир сирење, домат, краставички и маслинки и две кришки двопек... каснав едно кидер лентиче и сега сум гладна :/ а два три ми се гледа далеку ах...

На xxx-ba и Baby warrior им се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    785
    Допаѓања:
    1.304
    Ама сега имам осет дека најмногу качуваат на тежина нели и затоа така. Инаку мислам нагонот за храна и диебет нема врска :D касни си не се стискај. Нека си расте бебка. Јас нормално си јадам обој месец ниедно кило плус не ставив а бебе си расте. Јас некако складно се осеќам мешето ми е само напред, имам и струк и убаво некако се обликува телото не се жалам за сега… ќе видиме 7ми/8ми и 9ти што ќе се здеси во однос на дебелеење :D:rofl:

На xxx-ba и Ladyme им се допаѓа ова.