Pileska supa, potaz od tikvicka, omlet so belka i pecurki, grcki jogurt so pecena tikvicka i tarator zacin, shopska salata so vareno jajce vo
Без шеќер е, ама има аспартам. Што не се препорачува во бременост, знам да си купам некогаш, мислам дека е лошо ако се претерува. Има и голема кутија на кри кри исто, и тој е убав. Поевтино е така, ама и на стапче е супер малце поскап
Искрено не обрнувам толку внимание на составот кога е за мене, мислам сите знаеме што е штетно ама некогаш душата си бара
Поради тие скриени и непознати состојки посигурно ми е да изедам обичен крем Лино или обичен сладолед со шеќер, кој ако е во нормална количина не е штетен. Јас торти правам, му нема замена ни еритридол ни стевиа... или малтитол, што е тоа? Шеќер си е шеќер во рецепт, исто како белото брашно. Сега е друга ситуација. Мора да пазам ради бебето, иначе не се откажувам јас од бело Бел леб, крцкав, тазе од Вршник со сусам да си мцнеш у шопска у тоа сосот врска немаат овие црниве... Ама ајде уште малку ќе се издржи