Во 7 вечерта, јадев последно. А вода се напив една голтка во 10. Гинекологот ми рече дека е супер, па сега незнам. А во 8 сато сабајлето ми зедоја крв.
Ако гинекологот вели дека е добро, тогаш е во ред. Кај нас по други методи изгледа испитуваат, па затоа и други вредности се.
Да ве прашам, дали сите испитувате скриен шеќер? Мене матичниот не ми спомна ништо, па да си прашам дали е задолжително или не?
Мене не ми спомна матичната ништо за скриен шеќер, јас си земав упат од сестрата во 28ма недела и си испитав на своја рака. Не се покајав затоа што сега последниот месец имам доста плодова вода и ме прашаа 2-3 пати дали имам проверувано.
@SophiaBella Јас не испитував скриен шеќер. Ја прашав сестрата кај матичниот ми рече нема потреба нема индикации кај тебе за тоа. Секој месец проверам крвна слика и секогаш шеќерот ми е на долна граница.
Јас ќе одам следна недела, среда ако работи авицена приватно ќе платам. Колку време претходно не јадевте? Има нешто ограничување смее/несмее?
И јас тоа се мислам @Libra88 Станувам во 6ипол и одма каснувам. После испитувањето ќе одам одма на тост во Специјал во Веро Тафталиџе одма до авицена е. Многу им се добри А може и 7ца, како награда ако издржам
Кога читам мене веќе ми се јаде хахахаха До 12ч треба да не си јаден. Ова ми се чини ко научна фантастика во моментов.
Јас на 5 јуни закажав во авицена ама како гладна ќе издржам незнам плус од благо ми се лоши и после одма ми се јјаде леб така да незнам како ќе поминам
@kukla21 Авицена работат @Ano петок сум на матура , сабота отпаѓа сакав со мене мм да го носам да ми прави друштво и затоа мислев утре
Јас да си објаснам . а и во право си , цел ден се туфкам како ќе издржам без храна ко незнам шо ќе ми се случи