Epa ubavo ti rekol 2 i pol,znaci 2 polni meseci i 2 nedeli teras od tretiot.Fakticki si treti mesec,barem ja taka gi sfakam rabotite.
leleee nemozam da poveruvam od ponedelnik sega vleguvam vo 6ti mesec hahah koga i sto bese ....kolku brzo si pominuva vremeto duri da se cudis dodekka da vidam ke broime posledni denovi...
богами...ко вчера да беше него неделиве бе не ми се јасни де е помамала де таман сега па поголема. нека е здрава и жива само
Kako vcera da bese koga gi vidov dvete crtki na testot,a eve uste nekoj den vleguvame vo 8mi mesec.Lele,pocnuva da me faka panika po malce
Kako pominuva vremeto se poveke i poveke sum nestrpliva da dojde denot koga ke ja vidam i gusnam ....nikakov strav nemam dali zatoa sto izdrzuvam bolka pa ne mi zadaavat strav bolkite koi sto ke sleduvaat hahahah.... Vo ponedelnik sum na pregled pa da vidam kako nasata mala srnicka napreduva dali sme pogolemi za nedelite ili ....no po toa sto imam mnogu malku stomace bi se zacudile koga bi kazale deka ke e golemo bebe hahaha...ka ko i da e samo da mie ziva i zdrava ....ve pozdravuvam i se izvinuvam za latinicava no veke napomenav deka pisuvam od mob...
Труднички муабети Според мојава табела по која јас се водам пишува дека од некаде втор-трет ден од 27-ма недела до средина на 31-ва..
1 месец: 1-5 недели 2 месец: 6-9 недели 3 месец: 10-13 недели 4 месец: 14-17 недели 5 месец: 18-21 недели 6 месец: 22-26 недели 7 месец: 27-31 недели 8 месец: 32-36 недели 9 месец: 37-40 недели Да се потцетиме јас сум средина на 8ми не ми се верува!!!!
2 месец: 6-9 недели 3 месец: 10-13 недели 4 месец: 14-17 недели 5 месец: 18-21 недели 6 месец: 22-26 недели 7 месец: 27-31 недели 8 месец: 32-35 недели 9 месец: 36-40 недели Да локи во право си
е сега сум на цело збунета мислев дека сега треба да влезам во 8 месец а по табеливе со неделите излегува 9 :geek: ме фаќа паника од самата помисла дека немам уште многу страв ми е
убав датум и мајка ми и мм имаат родендени на 20 ама јас се надевам побрзо дека ке се олеснам со керка ми терав 40 недела и плус 2-3 дена ...
Датумот само ме погоди а нормално нека биде само со лесно и нормално што поскоро јас се породив во 37н4д. Мн.И се брзаше на принцезата.