охооооо јас сум била 5месец уште некој недела и 6ти лелеее како си поминува времето,кога го глEдам тестон како вчера да го правев истите емоци ајде ајде со лесно на сите
Дечки јас искрено кажано си се побркав со неделите хаха знам дека сум само 34 недели и 4 дена а незнам точно во која недела се влегува во пуни девет ептен се побркав некако се брзо ми пројде хахахах
Ние од утре влегуваме во деветти месец. Леле колку брзо помина времето откако ги видовме двете цртки, ја видовме срцевата акција, дознавме дека е синче... Ајде верверко наше од утре кога сакаш можеш да излезеш те чекаме со татичко да те изнагушкаме..
Утре/задутре (незнам точно,бидејќи на табелава не пишува точен ден), влегуваме во 8ми .... боже колку само сум се поблиску до моментот кога ќе го гушнам синко. уште 1/2 месеци ќе летнат како ништо
Утре влегувам во 9-ти месец. Неможам да поверувам, жими се! Башка што јас наопаку сум си броела цело време, на пр. 25+5 си викам дека сум 25 недела, а не 26-та! А тоа уствари си ја завршил таа недела и ја тераш наредната. Збунка сум ептен. Дури и докторот што ќе ме пораѓа го праѓував вчера, викам докторе која недела сум? Ме гледа сиромав попреку, и ми вик 35 тераш, во недела влегуваш во 36, 35 полни. Аааааааааааааааааааааааааааа, добро!!!!!
Јас ја почнав 22 недела - 6 месец! Ах како лета времево.. Едвај чекам март да дојде, да си го гушнам топчево дебелко! Радости, радости..
Mene utre mi e termin no mojata nema aber za da izleze izgleda ke ja nadnosam :-/ ili ke odam so provokacii
^мислам дека секоjа што стигнала до краен термин треба да си даде рок уште една недела + зошто и самите сме свесни дека тоjтермин е според менструациja а не според плодните денови