Геј пријатели

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од MalataNena, 9 октомври 2011.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Немам,ама не би ми пречело ако би имала. :D Барем ќе си знам дека немаат некоја `скриена` замисла..

На verica81 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    3.397
    имам 2-3 познаници за кои што се шпекулира дека се хомосексуалци, меѓутоа не сме доволно блиски за да ми кажат, а да ги прашувам тоа па ич па не иде :)
    како и да e, ги почитувам како луѓе, затоа што и тие се луѓе иако некои забораваат на ова и веднаш започнуваат со осуда и предрасуди, бог да чува..
    а искрено муабетов ми иде со момциве, и уживам во нивно друштво, биле или не биле геј нивно си е.
    иако лично јас би сакала да си имам еден геј бфф, може зашо и самата се осеќам како Grace па сум во една постојана потрага по Will-от во мојот живот :D

3. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Немам ништо против хомосексуалците и мислам дека можат да бидат подобар пријател дури и од женско.Ако има некој шо не му треба,не го сака и тако далје да ми го прати на мене :D

4. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    Имам и обожавам да ги распрашувам интимни прашања :D

На alexa_dimoska и Sara123 им се допаѓа ова.
  5. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    имам еден пријател од ск и навистина е посебен..поразличен е некако ама во позитива..и сеа ми фали еии колку сме само далеку 1700км :(

6. DerpinaDerpson

DerpinaDerpson Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Приметив дека многу ваму одите по стереотипиве. Ако си хомосексуалец (машко) не значи дека еднаш неделно ојш на маникир и педикир, или пак имаат некој висок глас и сакаат да настапуваат на Бродвеј! Исто така е со тие што се 'стрејт' - ако си хетеросексуалец (машко) не значи дека сакаш само фудбал и девојки! Познавам неколку хомосексуалци, но само од интернет, а не да можам да им ја чепнам кожата. Некои од нив ме навредувале, а некои биле души! Сум ЗА права на GLBT. Мислам дека се сите луѓе еднакви, и за разлика на некои од вас, јас мислам дека нема ништо лошо во тоа да те одгледуваат две жени или два мажи.

7. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Гел пријатели немам фала богу. :| Ама затоа имам двајца школски педерчиња и доста ми се, и така едвај издржувам со нив секој ден по 7 часа.

8. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Баш е интересно да имаш геј-пријател..Сигурно е подобро него била каква другарка...Јас досега не сум имала..но би сакала..и тие се луѓе и тие имаат право на живот.. ;)

9. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    па тоа се најзабавните и најфенси пријатели :D

10. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Не сум човек со предрасуди. И да, имам геј пријатели ... и баш ми се кул ... кога не се заедно едниот што ми е повеќе другар ми е баш супер,фин е,дружељубив е,откачен е, има многу хумор во него ,паметен е и стварно се нај нај... ама кога се заедно единствено нешто што ми смета е кога се бакнуваат... незнам некако многу чудно ми е... и малце глупо да не кажам.Сум имала и бисексулаци пријатели. Немам ништо против педерите ни лезбејките ни па бисексуалците. Едноствно, тоа си е нивниот избор на живот. Чим сакаат така да си го поминат...нивна ствар.

11. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    имам едно пријателче и баш ми е кул онака, срцко :) ептен е пријатен, забавен, смешен, интересничко ми е баш со него :)

12. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Имам двајца гел пријатели кои воедно и работат кај нас во кафичот и можам да кажам, сега откако ги запознав подобро и поминувам подолго време со нив се ептен кул, фини, пријатни, располежени секогаш, супер се, немам замерки :D

13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Немам предрасуди и никогаш не сум имала.. немам зошто да судам
    Имам мноооооогу геј пријатели и многу се дружам и воопшто не ми сметаат..

14. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    геј пријател???????
    НЕ

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Gеј пријатели мислам дека немам :) и барем така знам дека немам.
    Iнаце немам ништо против нив,тоа е нивна работа.

16. RedWine

RedWine Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    61
    Да! Имам геј пријатели и од нив сум добила многу подобри совети за разлика од другарки!
    Не зборувам само за совети од типот на шминка,фризура,маникир и сл. туку за посериозни ситуации во животот! Па со оглед на тоа не ми сметаат и не ги дискриминирам!

17. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Незнам вероватно имам никој не се изјаснил , ама немам ништо против ако допрва ги стекнам .

18. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Немам....а би сакала да имам да видам шо мислат кој е нивниот начин на гледање на животот

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. workaholic91

workaholic91 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Имам доста геј другари и другарки. Луѓе како и сите нас, немам проблем со брак, посвојување деца, мислам дека треба да го имаат секое право.

На Snix и LGBT им се допаѓа ова.
  20. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Јас имав цимерка што е лезбејка, и немаше никаков проблем што ја имаше таа особина. Беше прифатена таква каква што е, никогаш никој и немаше ништо преречено за тоа. Сме спиеле у иста соба па не не изела. :) Не мора да значи дека ако некој е геј е непријатен и слично. Можда не ни е секојдневно и нормално да гледаме двајца од истиот пол како делат некоја интима, но тоа не мора ниту да не засега, тоа си е нивна работа... :)