Биостимулациски инекции? Го знам јас тој муабет ама за лечење инфертилитет, среќа ни имав пари ни ми се даваа. Кога рече дојди да ти ги продувам јајцеводите ме снема хахаха и фала богу си останав трудна по три месеци по природен пат.
Dali nekoj vodi bremenost kaj Veronika Kokormanovska? Koe e vaseto iskustvo? Zamena e na mojava maticna, treba da odam kaj nea pa bi sakala da slusnam mislenje. Fala vi
Дали некоја води бременост кај Тони Анастасиевски во Битола? Ме интересира во однос на прв скрининг, сега на последниот преглед ме закажа за почеток на април и ми рече јас се си прам сам, оти прашав за скрининг. Во првата бременост одев напоредно и кај Тони и во Плодност, тогаш скрининзите ги напрајв во Плодност.
Да се сложувам за Д-Бојчева која веднаш се накурчува(извинете на израз) кога ќе и кажеш дека скрининг ќе праиш кај друг доктор и ќе ми каже па тој прави уште, не е стар за тоа.... За секоја ситница наплата, за брисеви ехо курир нема никаква фискална. Одамна барав заменска откога ќе се породам да идам, би ми годело доколку препорачате одвоите стварно добри матични
Значи многу не има од Бојчева со неубаво искуство. Дрска, скапа и мене ми направи таква паника во повеќе наврати. 28ма недела сум и си одам кај др Афродита во ремедика. Ќе размислам дали да отидам само за брисевите во 34-35 недела. Здравје само да ми се роди бебче и ќе ја сменам.
Nekam da se navrakam na minatoto....i jas sum so mnigu loso iskustvo od Bojceva koja sto si jadese smoki bukvalno dur mi traese pregledot. Ne pocituva termini i pokraj toa sto uredno si zakazana. Ne dava pravilna terapija i na kraj ...dva spontani koi sto normalno se Gospodova rabota. Fiskalna zaboravi kaj nea i plus nema ispituvanja kaj nea se e vo red ili taka trebalo da bide. Za sestrata nemam komentar bidejki bese fer so mene osven toa sto sekogas koga nekoj ke se javese na telefon posle toa komentirase.
Ова со курири ,брисеви еха без фискални на сите очигледно заедничко им е. Јас сум кај Личоски како доктор во комуникацијата со пациент и стручноста ми се свиѓа ама ова со наплаќањето не ми е јасно нели се за трудница особено е бесплатно ? Инаку 2020 бев бремена за се ми најдоа термини на државна дали коинциденција или стварно се ажурни и со другите не знам
Јас имам лошо искуство со Надица Геровска од Мама. Непријатна како особа, сестрата е ок (јас бев додека имаше една), преоптоварени. Ми грешеше во бременост, налет парите туку стравот и стресовите кои ми ги наби при крај на бременост кога ми кажа дека детето ќе ми се роди со дефекти. Испадна дека гледала коска место мозок, детето ми е здраво и право. Не само тоа, забораваше да ме праќа на прегледи, резултатите ми ги гледаше на пола гз. Одвратна
И Личовски не е тоа што беше.Мене многу ме нервира што е премногу лабав.Стручен е докторот не дека не лош му е станат односот се му е нема гајле,уживај.Башка ме нервира што не е достапен,со полиција треба да го бараш ама мислам дека сестрите можеби се проблемот не пренесуваат ако го побараш на вибер или испратиш некои резултати да види,или консултација ништо одкажи се нема шанси,а ти викаат на вибер пушти/пиши
Јас два пати имам пратено на Вибер резултати и ми има вратено порака, мене ми е ок јас сум 10 години кај него, и со втората бременост и сега со третата ме води, и детален ми е на секој преглед, еднаш имав болки само што стигнав одма ме примија преку ред
За болки такви раб не зборам реков човекот е стручен не дека не ама комуникација слаба.Еве мене не ми вратиле никогаш ама никогаш,и ја сум кај него 6-7 год. како ништо.
Дали некој ги доби Коруновски-Снежана, 40мин ми покажува зафатено? Не е можно да зборат нон стоп,освен ако не остваиле отворена слушалка...ццц