Мене ми се матични Парталоски. Иако најчесто одев кај керка му. Многу сум задоволна. Цела бременост ми ја водеа. Се по список,школски и секогаш достапни.
Секој со свое искуство ама јас од него не сум задоволна. Одев на редовни прегледи и секогаш ми викаше дека се е супер и имам матка од учебник за после години да дознаам дека имам ретка аномалија што се гледа и на ехо. Лазаревски во Систина ме праша дали сум одела на редовни прегледи и како со години не ми ја кажал никој аномалијата.
Според мене ни еден не е совршен во нивната струка искрено еве јас кај Деметра ме испаши дека сум отворена во 32 недела и дека се чувствува главата на бебето, што се испостави дека не е точно секој со различно искуство мислам дека нема никој совршен доктор
Дали знаете која смена е Личовски неделава? И кој би можел да провери снимка MRI од карлица, има нешто на јајници треба некој стручен да прочита.
Тел број за закажување е 070 235 568,се наоѓа накај Јане Сандански почиклиниката кога се оди во зградите адресата е: ул. Владимир Комаров 29 3/2.