За мене таа докторка е злато од човек. Смирена , позитивна. Еднаш бев во контакт со неа ми остави преубав впечаток.
Јас се погодив кај нејзе за извештај се убаво виде објасни се за ситуацијата смирена дури да се почудиш дека има таков доктор на ГАК.
Ok e Kristina, tatko i mi bese maticen ginekolog se dodeka ne otide vo penzija, pred mesec dva. Moeto licno iskustvo so nea e deka nema dovolno iskustvo so nekoi pokomplicirani sostojbi, dijagnozi, vo bremenost, pa ja faka panika. Od tie pricini, morav da ja smenam. Inaku, prethodno za redovni pregledi i kontroli, ok bese. Pozdrav
Здраво девојки, ве молам за препорака на матичен гинеколог со ординација којашто нуди бесплатен паркинг за пациенти во Скопје.
Зар отиде татко и во пензија.. мене он ми тврдеше дека имам HPV, зошто имав како брунчиња и наводно тоа биле кондиломи, на ПАП не ми се покажа ништо, а Кристина тврди дека тоа било од кандида. А како кандида, кога јас цело време ги имам и не се повлекуваат... Ова он ми го кажа пред неколку месеци, не знаев дека во меѓувреме отишол во пензија. И Кристина ја имам приметено некогаш за терапија ко сама на себе да си препишувам антибиотици и вагиналети, и секогаш истото ми го збори отечен лев јајник, миоми, полипи, раничка на матка, кандида, уреаплазма, и ќе пијам терапија, кратко време добра, после пак истото. А не е дека не се разбира, на мајка ми и постави дијагноза и ја прати на операција, ама не знам дали од што има многу пациенти па избрзува, особено во последно време...
Сега малку ме плашите јас прв пат треба да идам кај неа за недела дена имам термин, моментално пијам терапија за уреаплазма, она ми ги препиша на рецепта.
Дали некој има информација каде ординира д-р Ана-Марија Шпишиќ? Имам информации дека е супер стручњак.
Дали некој има информација каде ординира д-р Ана-Марија Шпишиќ? Имам информации дека е супер стручњак Кога барав информации на гинекологија во Чаир ми беше кажано дека оваа лекарка не ординира веќе таму
Јас во јули се пораѓав, тогаш таму беше. Сега не знам ако не е таму каде е. Извинина грешна информација.