Искуства со водење бременост кај Лолита Грковска во поликлиника Ѓорче Петров? Јас бев, ми направи ехо, ми даде фемибион 1 и за 1 недела ми закажа за срцева акција.
Здраво Дали некој може да сподели искуство кај д-р Кристинка Пајаковска и д-р Ана Вангелов од Плодност? Ви благодарам убав ден
Poz zenski Sakav da ve prasam,sto bi mi predlozile ? Napraiv 3 inseminaci vo NEWBORN ( Tatjana G ) i 1 INV , so negativen rezultat Bi mi predlozile da se obidam pak kaj TATJANA so vtoriot INVITRO ili da se trudam vo Sistina
Здраво девојки, дали може некој да сподели искуство за водење бременост, совети и консултации за д-р Дубравка Мартиноска од Промедика?
Здраво, замена е на мојата матична моментално. И од 7 ми месец ме води таа. Посветена ми делува, прегледите траат долго, детално гледа на ехо и објаснува. Што те интересира друго?
Исто и јас одев таму, она е на замена и мене еднаш ме гледаше, сега веќе сум пред пораѓај. Ми изгледа фина, дури повеќе ми се допадна од матичната која е на породилно моментално.
Сакав кај неа да се префрлам, ама ми беше потребно некој да сподели искуство, да не менувам џабе матичен гинеколог.
Искуство со др. Билјана од Ложанковски за водење на бременост? Дали прави анализи, испитувања се што е потребно? Матична ми е и вака за обичен преглед ми е супер ама за бременост немам искуство. И дали е скапа многу?
Izvinete seuste ne znam kako da objavam bez da replynam na vekje objavena objava. Imam 19 godini, vo plan sme so decko mi za bebence. No potreben mi e ginekolog od grupava koj bi mozel da mi pise vo privatna poraka.
Девојки какви искуства имате од гинеколозите во Систина и кој гинеколог би го препорачале за породување. Ме интересира и како се движат цените: контроли, породување, анестезија (ако се користи при породување - епидурал). Фала на сите одговори
Нема гинеколози тука. Ќе си одбереш матичен гинеколог во твојата околина, ќе си закажеш преглед и таму ќе си прашаш се' што те интересира.
И мене ме интересира за др.Билјана од Ложанковски. Ја фалат доста и се мислам дали да се префрлам кај нејзе. Ако има некој искуство нека сподели
Јас би ти предложила кај Татјана повторно, жената е врв и многу стручна. Мене ми ја водеше првата бременост а сега и втората само што јас и со двете бремености сум природно останата ама таква докторка немам сретнато до сега, се што ми кажала така и било, не остава на случајности. За нејзе имам само најдобри зборови.
Немам добро искуство со неа Конкретно за водење бременост, беше замена за Марија Коцева (која топло ви ја препорачувам) несериозен пристап никаква емпатија несигурна Ова е лично искуство за неуспешна бременост