Zavisi za sto odis. Doktorkata e prijatna, pozitivna,objasnuva, moze da si sednes da prasas se sto te interesira, samo mene ne mi se pogodi posto nie bevme so neobjasneta neplodnost i godina ipol ne mi rece nisto da ispitam, mi vikase uzivaj ehee nisto ne ste probuvale ne e mnogu vreme ke bide
Да ти кажам матична барам, бидејки не сум задоволна од моја во идадија сум. А за инвитро сум систина не верувам многу на матичните сепак фала ти ми треба позитивна
Ми треба гинеколог кој ќе ми земе брисеви на приватно, а јас сама ќе си ги однесам за анализа. Кој би ме примил и колку би ми наплатиле за тоа, ако има некоја искуство.
Ne mi e maticna, privatno tolku mi naplati. Sepak ako se javuvas prasaj mene me zacude taa cena eftino mn
Кај која докторка си .. и јас сум од Штип сакам да ја сменам матичната но не слушнав некои добри коментари за некој добар доктор посебно .
Кај Љупка Лазарева во Сењак. И таа наплаќа, ама барем е достапна на вибер за се. И пишам за преглед, за упат, за консултација... Фина е. Кај кој си ти? Јас кај Виолета бев порано, понезаинтересиран човек не сум видела, катастрофа, само пари да мушне во фиоката, инаку да каже нешто, тешко.
Оф и јас сум кај виолета … незнам што да мислам негогаш е океј некогаш само набрзина.. Со првото прво бев кај Шумански катастрофа од доктор па се префлив кај Виолета , сега со второво почнав кај неа ама воопшто не ми се допаѓа .
Незнам што да правам искрено . Баш денес бев на контрола 11 недела само го измери плодот и ми рече дојди наредна недела за скрининг … сега само 500 денари . 4 минути се на се од прегледот
А што се мислеш? И јас во бременост ја сменив, не може она да ми вика 3500 ден скрининг ќе ми правела, абе оди бегај таму. Па толку она само мере и добро е. Не знае да каже нешто повеќе.
Ме праша и мене дали ке правам кај неа или сакам упат , ама штом бара 3500 ке си барам упат за во чаир ем бесплатно ем Илиевски е подобар од неа .
Мислење за Гордана Кипроска? Сега е во Дијагностички ми ја ставиле како матичен зашто мојата си отиде во пензија..
Ako moze iskustvo za ДР. ХРИСТИНА ПУЦАКОСКА ДОЛЕШАЛ od fertty clinic i kako naplakjaat kako im se cenite ,ja zemav za maticna pa treba sea da odam na pregled kaj niv 6ta nedela sum .