Не треба да се одјавиш, јас сега сменив. Одиш таму или кажуваш податоци на телефон и те пријавуваат. Ги прашав за картонот дали да го земам, ми кажаа ако сакам или имам историја.
Здраво Дали имате препорака за добар гинеколог во Плодност? Се обидувам да останам бремена веќе една година и сакам да побарам мислење за добар доктор што ќе ме води низ цел процес.
Izvinete sto vi upagam vo razgovor. Ve molam da spodelete mislenje za dr.Olivera Arnaudova, se mislam da ja izberam za maticen ginekolog? Dali se ceka mnogu za pregled i kakov odnos ima so pacienti,vo odnos na strucnost ? Bev kaj dr.Stamboliev ama sakam da go smena
Super e doktorkata, dolgi godini sum kaj nea duri i koga ne rab so fond. Najcesto ne sum cekala, megjutoa ako ima nekoj itna trudnica i sum pocekala. Megjutoa toa bilo retko. Strucna e pozitivna i sekogas dostapna.
Презадоволна сум од стручноста на докторката плус многу убав пристап има. За преглед се чека, кога бев бремена закажував термин за следен преглед речиси месец однапред. Исто и на закажан термин се чека. Но, на крајот на денот кога ќе го споредам ова со нејзината стручност, се исплати да се чека.
Dali nekoj bil sega brzo vo Promedika kaj Dubravka zamenata na Matoska? Se ceka li za pregled mnogu, kako e so guzvi i kako ste zadovolni od doktorkata?
Da znam deka pocnaa da naplakaat kako zima za eho, brisevi po kolku? Da ne znaes koga se vraka od odmor?
Od lani od maj pocna i Matoska da naplaka po 200 den fiksno sto i da pravis, a pred toa 4 godini ni denar mi nemase zemeno. 200 sepak ke projde nekako, eho , brisevi,pap za se 200 mi zede, ali sega sigurno e poskapo kaj kaj..
Мене мие матична и сум презадоволна.Може некогаш да причекаш ако влетала некоја трудница преку ред иначе сие супер стручна и детална.Се врака на 4 септември е на работа и наплаќа за ехо 500 ден и зимање брисеви 200 ден.Мада незнам зошто е тоа така и јас сум трудница и знам дека во бременост нетреба ништо да ни наплаќаат матичните,а мене секое ехо 500 ден ми зима
Ne znam navistina zasto vaka osobeno na trudni, jas sum vo Promedika skoro 6 godini, Matoska mi e maticna ama ona na porodilno e sega, pa Dubravka ja menuva i treba da pravam godisna kontrola , a po fb procitav deka naplakala..inaku Matoska 4 godini ni denar ne mi zemala, a sum povtoruvala i brisevi za brzo, i pap za brzo ..od lani smenija politika po 200 zemase ama za se, primer eho , pap brisevi se vkupno 200.
Dali nekoj moze da spodeli mislenje i iskustvo za ginekologot Ljupka Lazarova od Stip,odnapred vi blagodaram.
Супер докторка, многу фина. Јас сум кај неа, во бременоста се префрлив, бев кај Виолета. Објаснува се, достапна на вибер во секое време, и пишев за упат, за било што, се беше спремно кога одев.
Кај Димитров како е сега во систина, не сум била. Колку се чека со закажување редовен преглед? И дали во термин има гужва, дали се чека? Во ремедика знаеше 5 души за 15 мин да ги помине, а претходно да се изначекаш.