Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Madi

Madi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    93
    Катастрофа е таму. Јас пишував за нејзе во други теми. И јас водев бременост таму, сестрата ми грешеше упати, ми го згрешија боледувањето, расправање со комисии. Последен пат чекав 2,5 саати со бебе дома и си заминав не дочекав преглед, им се налутив, им кажав дека не се фер, не е убаво вака што прават, колку да знаат дека се забележува хаха. А си наплаќаат убаво, нема ништо бесплатно само од фонд. Да ми помине породилно и ќе ја мењам одма. Штета, ок е докторката ама нејзината неорганизираност и гужвите можат живот да значат.

На cocopuff му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rozevata

Rozevata Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2024
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    775
    Топла препорака за Билјана Гиговска од Ложанковски за сите што се мислите за добар (матичен) гинеколог.
    Јас исто ја прочитав овде на форумов во неколку наврати и сум многу задоволна од третманот и посветеноста.

На Madi и BellaBibi им се допаѓа ова.
  3. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Zenski, iskusrvo so Saso Jovcevski od GAK, za poragjaj dali poragja prirodno ili samo carski i ako ima nekoj iskustvo so nego za carski , se mislam dali da odam kaj nego posto do sega mn doktori kako Adela, Simeonova, Kjaev, Kocoski i red drugi sum gi slusala a Saso Jovcevski do sea ne sum cula za poragjaj , ja operirase majka mi od rak e sea dali taka moralo ranata i e mn golema i ima seceno i vertikalno i dijagonalno, jas znaev deka pravi takvi operacii ama ne znaev deka raboti i na dolniot del so poragjaj i rodilki , dodeka ne sum otisla na pregled sakav da vidam iskustva za poragjaj kaj nego poso mene mn drugi doktori za poragjaj mi gi preporacale i sum gi slusala ama nego za poragjaj do sea ne sum go slusnala