Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.971
    Допаѓања:
    35.126
    Jас чекав резултати 2 недели.
    Ако ги носат на приватно треба да се побрзо готови резултатите.

На *Ива му/ѝ се допаѓа ова.
  2. *Ива

*Ива Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    399
    И јас исто чекав.
    Пак ќе кажам и стојам на тоа, не смее кај матичен гинеколог да плаќаме по 3000 денари за преглед па после сакале свесноста да се крене, свест има ама забегани се со цените.
    На крај краева за тие пари повеќе ми се исплати да одам во приватна клиника одколку да трпам надрндани сестри и превртување со очи на секое прашање или не дај боже барање на упат

На Ladyme и Anyshka им се допаѓа ова.
  3. Anaroz1

Anaroz1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    1.902
    Допаѓања:
    4.776
    јас последно чекав три дена за типизација и 5 за пап приватно, 3.000 денари за преглед како преглед не ми било наплатено, за ехо, пап, типизација и брисеви да 3.000 платив, ама па тоа го правам еднаш на три години, после тоа си правам пап на државно само. така да мене искрено дури и еднаш годишно не ми е проблем да ги дадам, а во приватна клиника ќе те кошта ова многу повеќе него 3.000 денари

4. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    869
    Најискрено да ви кажам еднаш реков на државно пап да носат и после 3месеци ми се јавува ми вика ќе треба брисеви од ново најдени се бенигни промени .. и хпв типизација - се стресов целата на телефон! Среќа искочи негативен. Премногу се спори на државно хистолаб за една недела мирна глава /1000-1200ден нешто така беше. Ниедни пари не ми го купуваат мирот!

На Mimmi39, Rozevata, Aschenputtel и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.512
    Допаѓања:
    8.718
    А зошто не пријавиш во фонд ако ти наплаќа матичен гинеколог?
    Јас откако ги пријавив, ми немаат наплатено, освен ако сакам нешто на приватно.
    До сега правев пап на државно, во декември прв пат направив приватно во Хистолаб, платив 1200 ден, резултати за 5 дена, зашто имаше поминато година ипол од послениот пап. За државно ништо не плаќав, резултати за 1 месец имав.

На Ladyme и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  6. Butterflyyellow

Butterflyyellow Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Да, сеуште е. Јас одам на прегледи кај неа.