Ти благодарам многу за споделената информација. А дали можеби знаеш дали продолжува одма со работа или ќе има период на пауза? Фала уште еднаш.
За термин ми закажа одма, само на приватно, ми кажа дека документацијата целосно би и била средена после велигден и дека тогаш ќе може да ми се води како матична.
Дали некој има иску Дали се породивте природно или со царски кај др. Афродита? Ја водам бременоста кај неа ама слушнав дека повеќе настојувала за царски па ме замисли малце тоа..
Jas prirodno se porodiv i vo nieden slucaj ne mi predlozi carski posto jas ne sakav carski mozebi dokolku vie sakate sigurno nema da nastojuva za prirodno, ne znam , moeto iskustvo so nejze stvarno e prekrasno i sum super zadovolna , mnogu e fina , na viber sme se pisuvale ako nesto mi trebalo i slicno. Inaku imav i 2/3 koncinja shto me zakaci bebevo pri iskacanje ama epten ubavo bev sosiena i nezno sami koncite sj padnaa i eve veke 7m posle poragjaj jas super se custvuvam. Inaku uste porucekta odma si stanav za do toalet i se dvizev toa e moeto iskustvo vi posakuvam da pominete i poubavo od mene ! So lesno
препорака за гинеколог(женско) во околина на козле, центар, капиштец? што работат во две смени и со договор до фзо
Дали сте биле скоро кај Пале или Васо Коруноски, преку веб две недели по ред проверувам не дава ниту еден слободен термин и малку ми е чудно..
Zdravo zenski, mi treba preporaka za dobar ginekolog, Aerodrom/Centar/kisela voda go globala kaj i da se naoga mi odgovara. Najbutno mi e da se navistina dobri, cenata ne e problem, bi sakala preporaki od vas sakam da ja smenam mojata