1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    28.437
    Каде поточно се наоѓа болницава во Ѓорче?

2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Европска очна болница знаеш каде е?
    Ако не, кога возиш накај Ѓорче (како да возиш за излез од Скопје) го минуваш СП планет (кружниот тек), па го минуваш салонот на Вардар мебел (и Стопанска банка) и само што ќе ја минеш општината од лево има улица и се исклучуваш. Ќе ја видиш болницата од самата лева страна - се гледа и од улицата.

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mamita83

mamita83 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2014
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    426
    Zuto болницата се наоѓа пред самиот излез од Скопје од лева страна, поранешна Св.Лазар. Неможеш да утнеш, ако отидеш утре прегледот ќе ти биде гратис, директорот на гиникологија Чаир е сега таму и човекот е топ. Иначе мене ме интересира ако може некој да ми даде информација за ГАК како е сега дали може да се добие епидурална анестезија и да се избере доктор кој би ме пораѓал, можете и лп да ми пишете.

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.769
    Допаѓања:
    324.643
    Најдобро да си прашаш во болница или кај докторот кој сакаш да те породи.На различни пациентки различни одговори дават.
    Јас веке ти одговорив дека мене 300 евра ми бараа.

5. mamita83

mamita83 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2014
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    426
    joy1 го прочитав твојот одговор, целта ми е да добијам информација од повеќе мајки како поминале, за да си добијам слика како е сега на ГАК и што се можеш да очекуваш. Посекако ако не најдам сигурна врска нема да одам во државна, но ме интересираат нови и повеќе искуства од ГАК.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. M.Alan

M.Alan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    163
    Искуство од Ремедика да ми кажете??

7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    @M.Alan нема да зажалиш ако отидеш. Само немој кај Афродита. Симонида, Василевски, Хаџи Лега, Петановски-докторишта!!!!

Мене ми треба помош за добар матичен гиноколог, иначе приватно у ремедика си одам.

8. blessed2

blessed2 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2015
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    265
    @DigY mozes li da mi kazes kakvo iskustvo imas so Afrodita, ednas bev koga taa bese dezurna. Za drugive isto se soglasuvam so tebe, a gi ppreporacuvam I Efremovski I Petrova :)

9. M.Alan

M.Alan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    163
    А како се со цените?

10. blessed2

blessed2 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2015
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    265
    Eho e 2000, ima cenovnik za site uslugi na web stranicata

11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    извини што олку каснам. зависно што ке правиш. 1900 пр е консултација со вагинално. истата цена е и обично ехо.

12. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    4.555
    Некоја феминка што била кај д-р Кекиќ од Промедика , задоволни ? Првиот преглед го наплатуваат приватно или можам матична да ја ставам одма па се на плави картони да иде ?

13. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Убави мои, јас имам спротивно искуство од повеќето од вас - многу повеќе сум задоволна од државната гинекологија одошто нашите "реномирани ТД" приватњаци! При минатата бременост тоа ми се покажа со Гордана ...како ли и беше презимето од Систина, а сега и со Димчев - исто од Систина!
    Сега на пример, бременоста ми ја води Д-р Ливринова од ГАК, до сега сум била на 4 прегледи и презадоволна сум и од докторката и од сестрата па и никогаш не сум чекала повеќе од 15-20 минути...и се вкупно платив околу 1000 денари!
    Во понеделникот имав закажано скрининг кај Димчев, го закажав уште пред 20 дена, беше предвиден прегледот за 18:40 а кога отидов на терминот - пред мене имаше 5 жени што чекаа за преглед!!! И после моите реакции кај сестите некако во 20 часот успеавме да влеземе кај докторот ...и за 10 минути да излеземе - цел скронинг го направи за 10 минути, мене ми се лутеше оти бебето било незгодно завртено па не му се гледа убаво и толку ме притискаше со сондата што мислам јас така да се удрев, ќе отидев и до итна од страв дека сум се повредила!!! Без некои објаснувања, ми кажа се е во ред и ПРИЈАТНО. Го прашавме толку ли докторе, кажете ми во ред ли е срцето, органите...вика се е во ред, не се секирај и ПРИЈАТНО!
    И платив 3.900 мкд и си отидов дома со прашалниците!
    Фала богу што се е добро ама тоа не е професионален однос за "професионална" цена.
    Сега сум сигурна дека нема да ми биде желба да се пораѓам по приватните клиники - го загубија мојот респект!

Последна измена: 25 септември 2015
    На Kali12, referentka, Pcelka94 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. zuzu82

zuzu82 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    108
    Позз имал ли некој искуство co д-р Агнеса Караколева Давидовиќ...

15. stefanija70

stefanija70 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    485
    Допаѓања:
    955
    Moeto iskustvo e takvo da,koga imav problem maticniot me gledase poveke od pola saat i ne go vide toa,sto Dimcev go vide za 5 min. Za mene on e br.1 i mnogu sum zadovolna od covekot zasto poveke imam doverba vo negoviot pregled od 15 min, otkolku nekoj drug da me gleda i saat vreme a da nema vrska. A inaku, privatnive se generalno za nikade, ceni do plafon, na zakazano si cekas i po 1-2 saati, stigas na red konecno i togas ti kazuvaat deka tvojot doktor u stvari ne e na rabota, a zaboravile da te izvestat i sl. A i pokraj sevo ova, vrie od pacienti, i pokraj ogromnite ceni ne mozes da zakazes pregled...

На slobodka и joy1 им се допаѓа ова.
  16. lal

lal Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    23
    dali imal nekoj iskustvo so dr viktorija jovanovska od gak?

17. eliii89

eliii89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    634
    Dobra vecer :) kazete nekoj iskustvo od dr.specijalist Josif Gerovski na Gak?

18. Milla989

Milla989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    257
    Јас одам кај докторката Лидија Черепналковска во Промедика.
    Иако се приватно, може да ти се пише како матичен гинеколог.
    Мислам дека нема да имам некои проблеми, сега треба да почне да ми ја следи бременоста, па не можам само да трчам и да барам гинеколози.
    Дали некоја од вас има некакво искуство со докторката?
    Поздрав

19. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    I jas odam kaj nea mi ja sledi bremenosta, no kako toa moze da bide maticna???? Jas veke 6 meseci sum kaj nea i site pregledi si gi plakam na privatno, opcija za maticen nikogas ne se spomnalo.

20. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.896
    Cerepnalkovska raboti samo privatno, drugata doktorka vo Promedika moze da bide maticna.

На Milla989 и coconaut им се допаѓа ова.