Пробај со другата докторка од таму. Марија Коцева доста попосветена е од Биљана. Мене испадна Биљана да ми ја води бременоста зошто Марија тогаш баш отиде на породилно. Точно вака како што ја опиша беше. Лабава до незаинтересирана
Ne ja preporacuvam. Mi se pogodi na Gak za prv skirining, ne mi obrna nikakvo vnimanie, celo vreme si razgovarase so specijalizamtkata.
Морав да потврдам дека и јас имам лошо искуство кај неа. Имав некој проблем, кои искрено и не беше баш заебанција, дојдов преплашена кај нејзе , каде што претходните години ме водела ама било општо прегледи. И тотално жената беше како не заинтересирана, и не ми ни укажа на тоа како да го лекувам истото, така да … А препорачана ми беше од матична. Искрено се разочарав, и сега повторно го имам истиот проблем, и се мислам кај можам да отидам…
Здраво девојки, после долго трагање по добар гинеколог највише препораки добив за Дубравка Мартиноска Промедика и Александра Капушевска ПЗУ Капушевски… Стварно не можам да се одлучам има ли некоја искуство?))
Zdravo. Iskustva kaj Iva Popova od Gineko S i Ana Matoska od Promedika? Se dvoumam koja da ja izberam za maticen ginekolog.