Јас ја прашав за матичен дали може и ми кажа со новите здравствени книшки може да ме заведе само кај другата докторка, јас пак кај неа ке си идам на преглед. Наредна недела треба да однесам книшка.
Taka e Lidija raboti privatno,a Nadica za maticen,lidija e top doktorka imam odeno,mila fina,objasnuva sega skapicko e ama sum zadovolna
Здрaвo убaви луѓе..нoвa сум нa фoрумoт. Веќе прaшaв и вo другa темa, пa ете и oвде. Дaли имa некoј искуствo сo др. Ивo Ќaев нa држaвнa? Пoздрaв и блaгoдaрнoсти.
Кажетеми доктор/ка гинеколог во болницата Битола. Таму ќе се пораѓам се уште немам одлучено кај кој/која ?
Иако е доста млад, многу го фалат, многу темелен и ангажиран е на ризичните бремености. Мене ми има правено преглед, не збори многу, но тоа што ќе го каже вреди.
Јас би ти го препорачала доктор Никола Велјановски ако те интересира нешто слободно пишими лична порака
Јас во бременоста одев на приватно во Ремедика кај Гордана Адамова и од 5ти месец секој месец во државна кај Даниела Јованова, пред некое време разбрав дека почнала во Систина. Кај неа одев до крај и ме породи.
Feminki, dali ste imale iskustvo so dr.Aleksandar Blazevski (od Bukuresht) . Mene toj mi go preporacaa i toj mi ja vodi bremenosta. Iskustva? ;*
Со задоволсто ја препорачувам Вероника Кокормановска кого го интересира ке ја најде на фб докторката е со кадрава коса ординацијата и се наога близу мвр
Јас не бев задоволна од него и пред 4 месеци го сменив, но ако сакаш повеќе информации, те молам пиши ми порака!
Имате ли некакво искуство со Д-р Бошковски од Скопје поликлиник? Знам дека бил доктор во Чаир и извесен период во Ремедика
jas ke se poragam vo bt so prvoto me porodi doktor ivanco iso vtoroto se nadevam. a i nikolina e fenomenalna i dobra i site ja falat a so nikolai imam mnogu loso iskustvo
Dali ke moze nekoj da mi preporca dobar doktor vo Cair zosto tamu planiram da se poragam?Spodelete nekoe iskustvo ako imate Vi blagodaram odnapreded
Ima li nekoja od vas iskustvo so Goran Kocovski od gak? Sakam tamu da se poragam, pa mozno e bas toj doktor da me poraga, zatoa me interesira.