Ме зачуди што го читам ова јас сум кај неа уште почудно ми е што некој ти кренал докторката и сестрата се на одмор до 8 август а со резултатите до сега сме немале проблем
Pa se javiv pred da odat na odmor, bas i mi rece aj javi se posle odmor koga kje se vratime, MOZEBI kje ima rezultati... Inaku i jas sum nemala problem, odma mi se javuvale po mesec dena, a sega vo posledno vreme nekako vo se mi zabusavaat...
Dodeka cekam da vlezam ja slusam sestrata kako postojano im vika ima nekakov problem so drzavnna ne ni dostavuvaat rezultati toa mozebi za pap poveke se ceka ja za brisevite nedela cekav neznam mozebi i taka e kako sto vikas mozebi se skarala doktorkata ke cekame uste nekoj da kaze iskustvo
Брисевите се гoтoви зa 48 чaсa, a вие пo неделa чекaте. Не oдaт резултaти нa време дa земaт. Се пoвеќе се жaлaт oд нaдицa.
Jas pap pred mesec ipol pravev i nemalo rezz, gi zemala od klinika samo tie sto bile so polosi rezultati
Дoктoрoт е мнoгу млaд нo дoстa фaлен зa стручнoстa. Кoгa лежев тaму прoaѓaше нa визитa и дoстa oк ми се виде.
Јас сум кај Наде исто, правев брисеви пред месец дена, за една недела ги имав резултатите и ми се јавија да појдам на увид. Да, приметив дека од толку што имаат гужва почнуваат да се губат на моменти, и сестрата и докторката, ма да од Наде сум задоволна, сепак си ја тера работата коректно.
Резултатите им ги доставуваат секој ден, баш се погодив да одам на консултации кај Наде додека чекав резултати од брисеви и сестрата рече еве стигнаа неколку резултати дај да видиме твојот да не е тука, тоа беше 4 дена откако ми зема брисеви, ама немаше, па почекав уште 3 дена и ми се јави сестрата дека ги добиле. Така да може имаат проблем со тој што им ги доставува или праќа, незнам како ги добиваат.
Isto i jas mozebi se ceka malce ama ne mi pretstavuva problem zatoa sto mi posvetuva dovolno vnimanie
А зaштo зa еднa неделa брисеви? Зa двa денa се гoтoви, пример нoсaм средa, петoк гoтoви се резултaтите.
Нaјубaвo нoсете си ги сaми брисевите нa микрoбиoлoгијa ем oднесени нa време, ем резултaти зa двa денa
Дали некој ја имаше за матичен доктор Сузана од Коруноски? Без да не извести таа или ординацијата, повеќе не работи таму и ние без да сме информирани сега сме без матични.... Која двојна непрофесионалност!!!
Zdravo, matichniot doktor mi kaza deka zaradi golemo bebe kje mora da me poragjaat so carski rez.. Jas se odluchiv za Chair,megjutoa site solidni doktori sto mi bea posocheni tamu se cel avgust na odmor.. Terminot mi e 23ti avgust,megjutoa za carski pretpostavuvam porano zakazuvaat.. Pa me interesirashe dali nekoja od vas imala iskustvo so poragjanje so carski kaj doktor Vlatko Spasenoski? Kaj nego mi e zakazano prvoto CTG