Cel avgust kje e na odmor, jas i da sakam da go chekam, bebush ne cheka a chitam deka za carski i porano nekoja nedela od krajniot termin zakazuvale..
Исти термин имаме и јас сум 23.08. и исто во чаир со царски највероватно ќе бидам... јас знам и Исмаили е добар и изгледа мене он ќе ме породува али како тргнало бебево ништо чудно порано да биде ...
Pa najcesto ja pratat sostojjbata ama cim pomine 37 nedela ok e sekoj moment da izleze...i kako cel avgust na odmor i nie kaj najdovme letni bebcinja da radjame haha
јас вчера кога бев во чаир сите си беа на работа мислам ... сите доктори ги видов... и пази одма други мерки ми кажаа за бебето ,сеа искочи баш големко
Мене матичниот кога ми закажуваше за ЦТГ баш гледавме во систем дека повеќето во август одат на одмор.. И сестрата баш ме зезаше, кај најдов и јас во август да раѓам
Koga idete vo cair na pregled sekogas imate upat t.e moj termin ili nekogas i bez upat, ili samo eden upat dovolno e, zos gleam tamu pissuvase so eden upat mozes dve ctg. A cisto sumljam deka cigankite nosat upati. Inace koga sme kaj dok tamu kirovski kolku sto e strucen tolku aroganten, za razlika od georgiev koj bese epten fin koga bev kaj nego bi sakala on da mi se padne na poragaj.
zdravo i jas sum da recam na ista maka poragajot mi se pogodi kirovski da odi na odmor od 25.07-16.08.2016 ke bide jas sum 37 nedela nesakase da me porodi bidejki bebeto bilo malo.so prvoto bev kaj nego na carski odlicno pominav da dosta aroganten i namkurest covek ama vrv vo rabotata... sega se nerviram neznam koj i sto ...za Ismaili slusnav deka bil dobar ... mladen ristevski ma da pomlad doktor i mi e strav malku .. i nezz feminki posto sum carski .. ako me fatat bolki nokno vreme dali ima dezurni doktor nesakam prirodno radi sigurnost ...
нема врски млад стар доктор ... види кој ќе се нафати директива на царски да те носи без да се мачиш и да чекаш болки да почнат ...коа ќќе идеш на следно цтг разховарај со некој доктор
Кај го одбра жити се? Тој за упати служи.Пиши го матичен и поефтино е. Ама стручност нема. Оди си горе во Плодност, каде и да одиш, кај било кој доктор ќе бидеш задоволна. Јас плаќам од 1000-1500 зависи за што.
mozes da se dogovoris so lekar ako ne e na rabota da dojde od doma(primer) no ako vo meguvreme te primi drug lekar na odelenie koga ke dojdes so bolki togas onoj tvojot nema pravo da te prevzeme(dokolku denta ne e na smena). neznam dali dobro me razbra
jas isto nesakav bilo koj pa se ,dogovoriv so onaa sto sakav. vo dva noke dojde od doma, ama mi naglasi da ne odam na odd tuku direktno vo pretporodilna.I se javi na akuserkata koja bese na smena da me primi i stavi na ctg dur ona dojde.I pominav mn dobro.