Проблем број не знам кој Денес „ја изгубив мојата матична“ поточно таа ме изгуби мене како нејзин пациент. Премногу трпев, а не ми ја води бременоста, Дракулевски ме води и првиот пат и сега. Веќе сум седми месец па морам итно да најдам нов матичен... Ве молам за предлози... Некој пријатен, неарогантен, маж, жена, небитно, само аман некој нормален...
Hello... Bremena sum po vtor pat, a prviot pat se porodiv na Drzavna, pa od iskustvo od tamu, sega sakam vo Sistina. Bi sakala da mi preporacate nekoj dobar ginekolog od Sistina i dali znaete (nekoj sto odel tamu) kolku otprilika cini eho pregledot? Po ova sto procitav na forumive, se mislam za dr.Drakulevski.. Imam i taka da ja narecam rizicna bremenost poradi toa sto imam i visok pritisok, a mu procitav vo cv-to deka i rabotel vo oddelot za visoko rizicni bremenosti porano vo drzavna. Vo sekoj slucaj, preporaka bi bila dobredojdena.
Ако си од СК топло ти ја препорачувам Жаклина Чочоровска Новакова. Ординацијата и е во зградите на Адора карши мвр.
mene maticen ginekolog mi e doktorot VASO KORUNOVSKI vo poliklinikata va mvr i beskrajno mu veruvam me leci skoro 13 godini ne e aroganten se sto te interesira ke ti objasni i pred se e smiren
Лолита Грковска! Ептен е флексибилна. Ако ти треба за административни работи супер е организирано. Сестрата средува се, докторката не ти треба
Samo.toj so bi se nafatil da te primi. Nemas izbor inace. Treba da gi molis, na site popolneta im e kvotata. Sitiacijata so maticni ginekolozi vo bt e katastrofa. Jas sum kaj Emilija i zadovolna sum, mnogu zasega. Ama duri da najdam maticen site gi prosetav, me odbija. Posle ja najdov Emilija i pocnav kaj nea, pa.po nekoj mesec mi se pisa maticna.
Дали на некоја од вас на прв преглед за бременост гинекологот го упатил сите други прегледи да ги прави на ГАК/Чаир? Наводно имале ново правило! Јас само мислам дека ме шиканира за да си заминам, поради суета дека со првото дете не се пораѓав во ГАК, туку отидов приватно.
mene cela bremenost mi ja vodese doktor KORUNOVSKI a pri kraj na deveti mi kaza kade planirate da se porodite da vi dadam upat bidejki deveti mesec treba da te pregleduvaat vo nekoja od klinikite verovatno maticniot saka da te otkaci
Па сигурна сум дека сака, вчера се јавив и во фондот ми рекоа дека такво нешто не постои. Многу сум лута!
слично сум и јас, породена во дрзавна, сега сакам во систина, бев кај дракулевски еднаш ништо посебно не си поминва, ми рече ме чека 36 недела да почне цтг и да чекаме пораѓање, пак природно со епидурал. Маlку ме разочара што ми рече и така болело Ти беше?