Зошто да не препорачаат ако немаат искуство? Не гледам ништо лошо во тоа. И јас пример немам искуство со некој доктор, ама еве братучетка ми има добро искуство со Петрова од РемедикА и што ми кажувала би препорачала.
. Затоа што јас не препорачувам никого со кој немам искуство посебно не овој и мене ми препорачаа еден кој појма немаше па заврши трагично сите гинеколози не се гинеколози
Добар ден, Дали знаете др.Никола Личоски во Јане Сандански како оди со смени? Сакам да се префрлам кај него па да знам кога да отидам. Благодарам!
Здраво, Девојки сакам да ве прашам да ми кажете добар гинеколог од Скопје кој работи со фондот, но каде можам да закажам што побрзо да не чекам многу. Гинекологот кој погоре го спомнувате во Јане Сандански што е Др.Никола се закажува ли кај него и некој да сподели искуство?
Јас немам искуство ама сум слушала само пофални зборови и требаше да се видам со него пред да се породам,ама не стигнав бидејќи ме фатија болки и отидов се породив
Moeto iskustvo e pozitivno,me porodi pred tocno pet meseci.Imav termin kaj nego,prviot pat bev porodena carski i vednas mi zakaza povtorno carski da ne rizikuvame.Spored nego 50/50 bea moznostite za prirodno-citiram,"moze ke se izmacis pa pak ke treba carski zatoa preporacuvam carski,".Vo sekoj slucaj prezadovolna.
Jas termin imav vo 38 nedela,i prv sloboden mi kaza za nedela dena ,sto znaci 39 i nekoj den.Napomena da sum bila porano i vo 38 ke me porodel bidejki se bese vo red ,plodot dovolno razvien ama i vaka bese ok.Bas do kraj ja isterav bremenosta.Uste da napomenam, mi rece dokolku vo meguvreme dobijam bolki ili pukne vodenjak ,se zavisi od d-r koj ke bide na smena.Ti posakuvam lesen poragaj.
Јас си отидов од таму!!! Лично од докторот задоволна, АМА сестрата КАТАСТРОФА и СРАМОТА за докторот да има таква некултурна сестра(причина плус што си отидов!) Најголема причина беше и покрај закажувањето чекаш мин. Саат а знаеш и два и три... и тоа не еднаш(зошто се се случува нели)туку секое одење. Сега сум кај Лолита.
Не знам, братучеткиве мои сите се таму и никогаш не ми се пожалиле! Јас бев пред недела дена и не чекав многу и добро поминав кај Лолита. Ама пак 1 сум била не можам да кажам, што понатаму-ќе видиме Ти таму си? Не си задоволна?
Мене ми е матична. Докторката е супер фина - секогаш достапна и расположена. Ама за чекање се чека. Некогаш со саати.